S-a desemnat comitetul creditorilor societății 3 Control Construct SRL

 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență, dosarul cu numărul 4066/118/2015, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la insolvența firmei SC 3 Control Construct SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Ion Andreescu numărul 20, în care judecătorul sindic este Daniela Călin.  
 
Conform tabelului preliminar al creanțelor creditorii debitoarei sunt: Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, Municipiul Constanța prin Primar interimar și Serviciul Public de Impozite Taxe și alte Venituri ale bugetului local, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA, Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța și SC Confort Urban SRL.
 
GD Reorganizare și Lichidare IPURL, reprezentată prin Dumitru Gabriela, în calitate de administrator judiciar a convocat adunarea creditorilor debitoarei SC 3 Control Construct SRL pe data de 24 noiembrie.
 
Pe ordina de zi s-a aflat punctul potrivit căruia urma să se desemneze comitetul creditorilor. De asemenea, a fost și proiectul prin care se cerea confirmarea administratorului judiciar desemnat de către judecătorul sindic, dar și stabilirea onorariului acestuia.
 
3 Control Construct SRL, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale acesteia sunt lucrările de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor.
 
Asociatul unic al firmei este Mihai Antohie, însă administratorul judiciar GD Reorganizare și Lichidare IPURL deține conducerea integrală.
 
La finalul anului 2013, societatea declarase o cifră de afaceri de 746.836 lei, datorii în valoare totală de 517.133 lei și pierderi de 53.254 lei. 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.