SC Illusion Doo SRL, firma care a subcontractat Palatul Regal din Mamaia, a intrat în insolvență (document)

Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanța au hotărât deschiderea procedurii simplificate a insolvenței împotriva SC Illusion Doo SRL, desemnând în calitate de lichidator judiciar C.I.I. Evdochim Mariana, care va îndeplini atribuțiile prevăzute de art. 64 din lege, cu o retribuție fixă de 3.000 de lei / lunar și cota variabilă de 10% din valoarea activelor vândute și a creanțelor recuperate.
 
Mai mult, Tribunalul Constanța a suspendat de drept toate acțiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanțelor asupra averii debitoarei. Totodată, instanța a fixat termen pentru afișarea tabelului definitiv al creanțelor la 4 ianuarie 2018 și data primei ședințe a adunării creditorilor la data de 12 decembrie 2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar.
 
„Dispune inventarierea și sigilarea bunurilor din averea debitoarei și îndeplinirea celorlalte operațiuni de lichidare. Dispune deschiderea de către debitoare a unui cont distinct la o unitate bancară din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, în termen de două zile de la notificarea deschiderii procedurii. Dispune ca lichidatorul judiciar să comunice de urgență băncilor la care debitoarea are deschise conturi, instituirea acestei interdicții“, potrivit minutei judecătorești.
 
Decizia a fost luată de judecătorul sindic Alina Elena Marin, din Tribunalul Constanța.
 
Conform Registrului Comerțului, consultat la data de 23 octombrie, SC Illusion Doo SRL are sediul în municipiul Constanța.
 
Ca asociați persoane fizice apar Dumitru Petrișor Chirea, născut la data de 9.07.1983, în Constanța, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%, și Nicolae Anton Chirea, născut la data de 20.12.1975, în Constanța, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Firma are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao și condimente“.
 
În luna iulie 2016, info-sud-est.ro arăta că „noua firmă care a subcontractat pe 10 ani imobilul și terenul de la SC Light System SRL este SC Illusion Doo SRL, care a deschis, la mijlocul lunii iulie, o piscină și un bar“.
 
„Societatea comercială nu a avut, conform Registrului Comerțului, în anii 2013, 2014, 2015, niciun angajat și nicio activitate, raportând 0 RON la cifra de afaceri. Administratorul societății, Dumitru Petrișor Chirea, este administrator și asociat unic al firmei Racing Pub SRL, care administrează localul Racing Pub din Piața Ovidiu. Celălalt asociat, Nicolae Anton Chirea, este administratorul societății SC Dimos Impex SRL și candidatul comunității elene Elpis pentru Consiliul Local Municipal Constanța în anul 2012“, potrivit sursei mai sus precizate.
 

În secțiunea „Documente“ poate fi citită integral decizia Tribunalului Constanța. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Legături cu Palatul Regal din Mamaia Dimos Profesional va fi radiată din Registrul Comerțului. Cine a luat decizia și de ce. Date despre acționari

30 Apr 2020 3574