Se decide preţul de valorificare a unui bun mobil deţinut de Floralia Import Export SRL

Lichidatorul judiciar GD Reorganizare şi Lichidare IPURL, reprezentat prin practicianul în insolvenţă Gabriela Dumitru, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei SC Floralia Import Export SRL, conform Încheierii nr. 8/09.01.2015 a Tribunalului Constanţa, pronunţată de judecătorul sindic în dosarul 8782/118/2014, convoacă Adunarea Creditorilor debitoarei.
 
Şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, bulevardul Ferdinand nr. 53, bl. A8, în data de 27 aprilie, ora 14.30. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă, exprimând un punt de vedere scris.
 
Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume aprobarea unei noi strategii de valorificare, în sensul diminuării preţului de deschidere a licitaţiei, pentru autoutilitara Furgon Fiat Doblo Cargo, an de fabricaţie 2005, din patrimoniul debitoarei.
 
SC Floralia Import Export SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Tomis Nord, Drumul European E15. Capitalul social subscris, de 2.000.000 de lei, este divizat în 20 de părţi sociale, a 100.000 de lei fiecare. Asociat unic este Elena Bavaru. Domeniul principal de activitate al societăţii constă în activităţi de servicii anexe agriculturii, cu excepţia activităţilor veterinare; grădinărit
peisagistic (arhitectură peisagistică).
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.