Se prezintă tabelul preliminar de creanţe al SC Moca Plus SRL



Societatea Moca Plus SRL, specializată în activităţi ale agenţiilor de publicitate, a convocat, la începutul lunii august, Adunarea Creditorilor.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 14469, din data de 29 iulie, Victoria  SPRL,  în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC  Moca Plus SRL, conform încheierii nr. 384 din data de 6 iunie 2016 pronunţate de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului SC Moca Plus SRL. Adunarea Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 103, la data de 4 august, ora 10.00.
Pe ordinea de zi au fost incluse două puncte:
  • confirmarea lichidatorului judiciar numit de judecătorul sindic şi a onorariului acestuia;  
  • prezentarea tabelului preliminar de creanţe;
  • desemnarea Comitetului Creditorilor. 
Pe lista creditorilor figurează DGRFP Galaţi - AJFP Constanţa, cu o creanţă bugetară de 4.401,00 de lei, SC Verla SRL, cu o creanţă chirografară de 4.265,67 de lei, SC Willenskraft SRL, cu o valoare a creanţei chirografare de 16.258,94 de lei, şi Răzvan Alexandru Mocioi, cu o creanţă chirografară de 4.900,00 de lei.

SC Moca Plus SRL, în datele Registrului Comerţului

Societatea Moca Plus SRL a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ciprian Porumbescu nr. 67A. Capitalul social, integral vărsat, al firmei este de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi ai societăţii Moca Plus SRL sunt Cătălina Mocioi, născută la data de 20 noiembrie 1998, în municipiul Constanţa, cu un aport la capital de 190 de lei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95%/95%, şi Adela Mihaela Albu, născută la data de 7 noiembrie 1967, în municipiul Constanţa, cu un aport la capital de 10 lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%/5%. Principalul domeniu de activitate al firmei, conform clasificării CAEN, vizează „activităţi ale agenţiilor de publicitate“.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.