„Supermarketul familiei tale“, în impas. Firma Adivin a intrat în insolvenţă



Una dintre societăţile cu istorie lungă în municipiul Constanţa trece printr-o perioadă dificilă. Firma Adivin 95, pe care funcţionează supermarketurile şi restaurantele cu aceleaşi nume, a intrat în insolvenţă.
 
Pe 22 septembrie, Tribunalul Constanţa a decis deschiderea procedurii generale a insolvenţei firmei, stabilind ca administrator judiciar Maestro SPRL. Termenul-limită până la care creditorii debitorului SC Adivin 95 SRL pot depune cereri de admitere a creanţelor este 13 noiembrie 2015. 3 decembrie este termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor. Astfel, până pe 28 decembrie se va depune tabelul definitiv al creanţelor. Adunarea Creditorilor va avea loc pe 8 decembrie, la ora 12.00, la sediul administratorului judiciar, dată la care vor fi desemnaţi membrii comitetului creditor şi va fi confirmat administratorul judiciar, stabilindu-se remuneraţia acestuia.
 
SC Adivin 95 SRL a luat fiinţă în anul 1995, numele firmei provenind de la cel al administratorului, Adrian Vintilă. Societatea avea ca obiect de activitate comercializarea de legume-fructe în pieţele Constanţei şi la colţul străzii. În prezent, firma are ca activitate principală „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, asociatul unic şi administratorul societăţii este Adrian Vintilă, care nu mai figurează în nicio societate.
 
În anul 1997, se deschide un magazin de cartier (băcănie) pe o suprafaţă de 12 mp, dar nu se renunţă la comerţul de legume-fructe în piaţă. Un an mai târziu, se deschide al doilea magazin, pentru ambele spaţii plătindu-se chirie, dar în continuare menţinând vânzarea de legume-fructe în pieţele Constanţei.
 
În anul 2000, firma achiziţionează un teren în suprafaţă de 37 mp, unde avea să construiască un imobil S+P+1E. În 2005, societatea mai cumpără o casă cu teren în suprafaţă de 316 mp şi un alt teren alăturat, de 170 de mp. Pe aceste terenuri, firma construieşte ceea ce avea să fie cunoscut drept supermarketul Adivin „Supermarketul familiei tale“, deschis pe 21 august 2006, având o suprafaţă de vânzare de 400 mp, spaţiu de depozitare frig -100 mp şi spaţiu de depozitare marfă - 150 mp.
 
Deschis ceva mai recent, restaurantul Adivin  se prezintă clienţilor „într-o lumină nouă, care îmbină elegantul cu confortabilul, fiind un local unde lumea vine de plăcere şi se simte bine“. Având o capacitate de 150 de locuri, restaurantul este pregătit şi pentru a susţine evenimente.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Adivin'95 SRL a înregistrat, la finele anului 2014, o cifră de afaceri de 47.108.267 de lei, un profit de 70.602 lei şi 247 de salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 45.550.621 de lei, un profit de 358.215 lei şi 147 de salariaţi.

Citeşte şi

Autoservirea Adivin, mâncare ieftină şi o servire la fel de ieftină


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ENEL a reprogramat lucrarea ce ar fi întrerupt curentul electric astăzi în Inel 2

05 Sep 2016 2479