Un service auto şi două maşini deţinute de SC Perfect Color SRL, vândute la preţ redus



Fair & Full Insolvency Consulting IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Perfect Color SRL, conform Sentinţei civile nr. 2328 din 16.09.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa - Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 9853/118/2008, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului.
 
Şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, strada A.S. Puşkin nr. 34, în data de 15 februarie, la ora 12.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume valorificarea bunurilor rămase în averea debitoarei. Astfel, se propune reducerea preţului de pornire pentru: activul service auto, cu până la 30%, autoturismul Suzuki Swift, cu până la 20%, autoturismul Suzuki Ignis, cu până la 20%, platforma auto, cu până la 20%. De asemenea, este urmărită vânzarea la cel mai bun preţ oferit pentru mijloacele fixe, precum şi pentru stocul de piese și pigmenţi vopsea.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă.
 
Creditorii debitorului sunt: Bank Leumi România SA - Sucursala Constanţa, Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Consiliul Local Constanţa - Serviciul Public de Impozite, Taxe şi Venituri la Bugetul Local, Sinto Chim SRL, UniCredit Leasing Corporation IFN SA, Helios Coatings SRL, Star Lubricants SRL, Gebela SRL, UniCredit Insurance Broker SA, Metron Est SRL, Romcast SRL, TBI Leasing IFN SA, Raiffeisen Leasing IFN SA, CEC Bank SA Constanţa, Albert Berner SRL, Augsburg Internaţional Impex SRL, Bampress SRL.

Despre Perfect Color SRL

Cu sediul social în localitatea Ovidiu, strada Uzinei, Perfect Color SRL a fost înfiinţată în anul 2006. Firma are un capital social subscris de 50.500 de lei, integral vărsat, compus din 5.050 de părţi sociale. Asociaţi în societate sunt: Mariana Piper Trohonel, născută în 1968, în Todireşti, Vaslui, cu 10% din capitalul social, şi Gheorghe Piper Trohonel, născut în 1968, în Constanţa, cu 90% din capitalul social.
 
Administrator special a fost desemnat Gheorghe Piper Trohonel. În anul 2012, societatea, care se ocupă de „întreţinerea şi repararea autovehiculelor“ a avut opt salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 539.560 de lei şi un profit net de 8.337 de lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.