Măsuri de asigurare a ordinii publice

      În perioada 03-09 octombrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive, cultural-artistice şi religioase organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
      Sâmbătă  03 octombrie a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi A.C.S. Dacia Unirea Brăila,  eveniment sportiv ce se va desfăşura pe stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00.
 
      Tot sâmbătă  03 octombrie a.c., jandarmii vor fi prezenţi la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, cu ocazia meciului de handbal feminin, dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi C.S. H.M.  Buzău, partidă ce se va desfăşura începând cu ora 13.30.
 
      În aceeaşi zi, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II şi Unirea Slobozia, partidă ce se va disputa pe Stadionul „Orăşenesc” din Ovidiu, începând cu ora 15.00.
 
      Tot sâmbătă, în municipiul Constanţa, pe traseul Instituţia Prefectului judeţului Constanţa- Piaţa Ovidiu- faleza Cazino, jandarmii vor acţiona pentru desfăşurarea în siguranţă a unui marş de solidaritate, în cadrul unei campanii de conştientizare referitoare la cancerul de sân.
     
      Duminică, 04 octombrie a.c., jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin dintre echipele H.C. Farul Constanţa şi C.S.U. Târgovişte, partidă ce se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Sala Sporturilor din Constanţa.
 
      În perioada 03-04 octombrie a.c. ,  jandarmii vor asigura climatul de ordine şi siguranţă în oraşul Cernavodă, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele Recoltei” ocazie cu care se vor desfăşura mai multe activităţi cultural-artistice.
 
       În perioada 04-09 octombrie a.c. jandarmii vor fi prezenţi în oraşul Cernavodă pentru a veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unui proiect social-religios ce va consta într-o serie de manifestări cultural-artistice, eveniment organizat de Biserica Creştină Baptistă.
 

      Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ordinul prin care colonelul Dima, fostul șef al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a fost trecut în rezervă nu se suspendă! Colonelul ceruse continuarea activității! (MINUTA)

17 Apr 2024 933

Infracțiuni și contravenții sancționate de jandarmii constănțeni în weekendul trecut

09 Apr 2024 373

UPDATE Intervenție de urgență pe strada IG Duca din municipiul Constanța! Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 2033

Intervenție de urgență a jandarmilor IJJ Constanța pe strada Eliberării. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1233

Oficial de la IJJ Constanța despre aplicația eDAC, noul sistem digital de verificare a documentelor de identitate

05 Apr 2024 662

IJJ Constanța Începând cu 01 aprilie 2024, noi modalități de verificare a documentelor de identitate

29 Mar 2024 883

Misiunile pentru weekend ale jandarmilor în municipiul Constanța

29 Mar 2024 565

Oficial de la IJJ Constanța despre suspectul de trafic de droguri depistat la Medgidia

26 Mar 2024 706

Opt elevi Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi, în practică la IJJ Constanța

18 Mar 2024 541

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa la ora bilanțului pe 2023

26 Jan 2024 672

Tulcea Bărbat din judeţul Constanţa cercetat după ce a huiduit în timpul ceremonialului organizat de Ziua Unirii Principatelor Române

24 Jan 2024 667

Protestatari amendați la Constanța! Date oficiale de la Inspectoratul Județean de Jandarmi

15 Jan 2024 747

În Constanța Jandarmii asigură măsuri de ordine publică , în contextul protestului transportatorilor

14 Jan 2024 916

Weekend plin de evenimente sportive la Constanța! Jandarmii asigură măsurile de ordine

12 Jan 2024 913

Substanțe interzise, descoperite de jandarmi asupra a trei tineri din Constanța. O parte era ascunsă în lenjeria intimă

08 Jan 2024 764