PĂRINŢI RESPONSABILI LA LICEUL TEHNOLOGIC „ION BĂNESCU”

La Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” Mangalia s-a desfăşurat în data de 04.06.2014 şedinţa Asociaţiei de Părinţi a liceului, la care s-au prezentat rezultatele proiectului de consiliere parentală „Părinţi responsabili, copii inteligenţi!”. Proiectul a fost derulat de doamna Alina Băiaşu, profesor psiholog, în perioada noiembrie-mai 2014, cu un grup-ţintă de 15 părinţi ai claselor a IX-a – a XII-a. S-a evidenţiat faptul că părinţii din grupul-ţintă s-au implicat activ în activităţile proiectului care a vizat îmbunătăţirea practicilor parentale în relaţia cu copiii şi au fost apreciaţi prin înmânarea de diplome.
Directorul liceului, prof. Corina Mihalache, a prezentat un raport al activităţilor educative extraşcolare derulate pe parcursul semestrului al II-lea: găzduirea Olimpiadei Naţionale din aria curriculară „Tehnologii”, Proiectul Educativ Judeţean „Stil de viaţă sănătos”, Concursul de proiecte ale elevilor „Alege viaţa!”, Proiectul Educativ privind orientarea carierei „Tranziţia de la statutul de elev la cel de angajat”, derulat împreună cu DMHI, Săptămâna Naţională a Voluntariatului etc.
Părinţii au primit mulţumiri pentru sprijinul permanent acordat şcolii: implicarea, alături de elevi, în activităţile de voluntariat, recunoaşterea meritelor elevilor buni la învăţătură prin oferirea de burse de merit în valoare de 300 lei, susţinerea elevilor în învăţare prin crearea de condiţii tehnice (achiziţionarea unei imprimante şi a unui videoproiector).
La şedinţa asociaţiei a fost invitat domnul Primar Radu Cristian care a subliniat rolul primăriei în crearea şi dezvoltarea condiţiilor optime pentru desfăşurarea procesului de învăţământ, afirmând că educaţia, învăţământul constituie unul dintre principalele puncte de interes ale Primăriei pentru dezvoltarea viitoare a oraşului. Domnul Primar a oferit asigurări privind sprijinul acordat de Primărie pentru securizarea perimetrului şcolii (repararea gardului), ecologizarea curţii şcolii, îmbunătăţirea sistemului de monitorizare video din şcoală.
               
 
Consilier de imagine,                                                        
Reprezentant delegat în relaţia cu Asociaţia de Părinţi,
Prof. Nicoleta Teodorescu                                                        
Prof. psih. Alina Băiaşu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța O firmă de apartament din București va livra Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca“ 40 de laptopuri (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 361

Primarul Vergil Chițac „Au fost finalizate lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Corpului C3 de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Constanța“ (VIDEO)

26 Mar 2024 579

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 642

Inspectoratul Școlar Județean Constanța 93 de elevi au participat la Olimpiada de Chimie, etapa județeană

23 Mar 2024 1052

Liceul Tehnologic „Ioan N. Roman" închiriază un spațiu cu destinaţia chioşc alimentar

21 Mar 2024 558

Angajări Constanța Școala Gimnazială „Spiru Haret” Medgidia angajează secretar. Nu se cere experiență

18 Mar 2024 710

Știri Constanța Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 524

Audit financiar la Primăria Dobromir, județul Constanța Camera de Conturi a constatat o inventariere defectuoasă a mijloacelor de transport auto din cadrul primăriei (DOCUMENT)

07 Mar 2024 493

Centrul Militar Zonal Constanța continuă activitățile de promovare a colegiilor militare

06 Mar 2024 507

Proiectul ,,Extindere și dotare Liceul Tehnologic Crucea” se apropie de final

06 Mar 2024 354

Liceul tehnologic „Jean Dinu" din Adamclisi, județul Constanța, renovat cu fonduri prin PNRR (DOCUMENT)

03 Mar 2024 645

Primăria a emis două autorizații de construire Încep lucrările de reabilitare energetică a Liceul Tehnologic „Tomis“ din Constanța

29 Feb 2024 619

Consilerii locali vor apoba documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța, reabilitat energetic (DOCUMENT)

29 Feb 2024 529

Spațiul situat în corpul CI al Liceulul Tehnologic "loan N. Roman" din Constanța va fi închiriat, cu destinația de chioșc alimentar (DOCUMENT)

29 Feb 2024 544

Vizita Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești" la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Titulescu" din municipiul Medgidia, județul Constanța

22 Feb 2024 490