De Ziua Marinei Române, va avea loc cea de-a patra regattă a Cupei McCANN – Regatta Bricul Mircea - Samsung

Bucureşti, 7 august 2013: Yacht Club Regal, cel mai vechi club de yachting din România și LifeHarbour Limanu, una dintre cele mai mari marine private din România care oferă servicii integrate de yachting, sailing, training și lodging, anunță organizarea celei de-a patra regatte din cadrul Cupei McCaNN - Regatta Bricul Mircea - Samsung. Competiția va avea loc în perioada 15 – 18 august 2013, (15 august fiind Ziua Marinei Române), și se va desfășura în perimetrul: Portul Tomis, Constanța – Marina Eforie Nord – Mangalia – LifeHarbour Limanu, România.
Evenimentul este susținut de Samsung Electronics Co, Ltd., lider în tehnologie mobilă și soluții digitale, McCANN Erickson, unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din România și BMW, lider pe piața auto, segmentul premium.
Potrivit organizatorilor, la linia de start sunt așteptate peste 25 de ambarcațiuni cu vele, împărțite în cele două clase, racers și cruisers, acestea urmând să participe la curse de tip offshore, respectiv inshore. Programul Regattei Bricul Mircea - Samsung începe în seara zilei de miercuri, 14 august, cu o procedură standard de înregistrare a participanților și o ședință tehnică. Competiția propriu-zisă va începe joi, 15 august 2013, cu o cursă offshore, ambarcațiunile urmând să plece din Portul Tomis către Marina Eforie Nord. Vineri, 16 august 2013, va avea loc o nouă cursă offshore în perimetrul Eforie Nord - Mangalia. Sâmbătă și duminică, respectiv, în intevalul 17-18 august, vor avea loc cursele inshore care se vor desfășura în fața Portului Mangalia.
În fiecare seara participanții se vor putea bucura de un program special, după cum urmează: joi, 15 august, Sailyng Party, eveniment de socializare și entertaining, organizat în incinta Marinei Eforie Nord, vineri, 16 august, Informal Summit, eveniment de opinie organizat în incinta Marinei LifeHarbour, la care se va discuta strategia de implementare a regattelor din 2014, sâmbătă, 17 august, Sailyng Party, organizat în incinta Marinei LifeHarbour Limanu.
 
Festivitatea de premiere va fi sub egida partenerului Samsung și va avea loc duminică, 18 august, începând cu ora 15:00. Primii trei clasați din cele două categorii de competiții, racers, respectiv cruisers vor primii cupe, medalii, diplome și premii în valoare de 5000 euro oferite de Samsung. Pentru fiecare dintre aceste două competitii Samsung oferă 3 premii, pentru ocupanții podiumului. Premiile constau în 6 televizoare Samsung Smart.
Regatta Bricul Mircea Samsung este desfășurată sub sistem de rating ORC și se bucură în premieră de prezența lui Jo Sultan Hancioglu (Turia), Judecator Internațional și Ofiter de Cursă Internațional, cu o vastă experiență în domeniul yachtigului.
Cei care doresc să se înscrie în cadrul acestei regatte, pot descărca documentele necesare pe site-ul oficial al Cupei McCANN 2013 www.romaniacup.ro, secțiunea “Regulament”. Participanții trebuie să completeze formularul de înscriere, câtsi declarația pe proprie răspundere, care va fi semnată de către participant, miercuri seara, înainte de cursă, după citirea instrucțiunilor de cursă. Înscrierea se face prin e-mail, concomitent la cele două adrese de e-mail office@ycrr.ro, respectiv, sergiu@artengineering.ro, data limită fiind 12 august.
Cupa McCANN – Erickson este competiția cu cel mai mare grad de anvergură din România din acest an. Aceasta include 5 regatte, desfășurate în perimetrul Vama Veche și Platformele de foraj marin, având ca puncte intermediare Marina Eforie Nord, Portul Tomis și Marina LifeHarbour Limanu.
 
Ultima regattă, parte a Cupei McCANN 2013, va avea loc în perioada 31 august – 1 septembrie, 2013
fiind organizată de Black Sea Sailing împreună cu Primăria Mangalia.

Despre Life Harbour:

LifeHarbour Limanu este cea mai mare marină privată din România, singura care oferă servicii integrate: vânzare și închiriere de ambarcațiuni ale celor mai mari producători mondiali, servicii portuare și de cheiaj, servicii hoteliere și restaurant, cursuri de navigație în cadrul Romanian Yachting School – unica școala de yachting din România cu apartenență la o instituție de învățământ cu vastă experiență în domeniul naval, „Colegiul Nautic Român’’.


Totodată, LifeHarbour este bază de plecare și desfășurare a unora dintre cele mai cunoscute regate desfășurate la malul Marii Negre.
 

 Despre Yacht Club Regal Român

Clubul își propune revigorarea tradițiilor marinărești și dezvoltarea yachtingului de agrement și sportiv, precum si apărarea drepturilor și intereselor posesorilor de yachturi.

Prin organizarea de expediții, croaziere, regate offshore și compeții, Yacht Club Regal Roman încearcă să fie cât mai aproape de membrii săi și de societate contribuind la dezvoltarea activităților nautice în scop sportiv și recreativ. Prin activitatea la nivel de copii, prin Campionii Naționali pe care îi formează la aproape toate clasele, dar și prin programele de protejare a mediului sau construcție a logisticii in navigație, YCRR este un model de urmat.

În prezent numărul membrilor Yacht Club Regal Roman este în creștere, fiind grupați în mai multe categorii (membri de onoare, asociați, simpatizanți, cadeți).
 
Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în tehnologie, oferind noi posibilități oamenilor de pretutindeni. Prin inovații și cercetări susținute, transformăm universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor și al soluțiilor LED. Compania are 236.000 de angajați în 79 de țări și are vânzări anuale care depășesc 187,8 de miliarde de dolari. Vă rugăm să vizitați www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teren lângă SRI Constanța, restituit proprietarilor de drept! Ministerul Afacerilor Interne se opune. Decizia Curții de Apel (MINUTA)

16 Apr 2024 516

Misiune de salvare desfășurată de echipajul Navei „Sar Artemis”. Un marinar a avut nevoie de ajutor (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 504

UPDATE Accident rutier pe strada Tulcei din localitatea Lumina, județul Constanța

11 Apr 2024 925

UPDATE Mai multe persoane rănite într-un accident în lanț la ieșire din localitatea Ovidiu, județul Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 2527

LIVE VIDEO. Știri Constanța Incendiu la Hotel Parc din Mamaia. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 3476

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 399

Accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Constanța, în zona Gării CFR (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1012

Oficial de la MApN despre detonarea din Poligonul Capul Midia!

05 Apr 2024 932

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 625

UPDATE Caz șocant la Constanța! Adolescent de 17 ani decedat după ce a căzut de la etajul unei clădiri în construcție. Minorul fusese dat dispărut (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 3039

UPDATE Autocamion încărcat cu piatră răsturnat în județul Constanța, O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 1118

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2024. Este o zi animată la serviciu pentru una dintre zodii

04 Apr 2024 805

Autobuz plin cu elevi, cuprins de flăcări în Moldova Nouă! (FOTO)

02 Apr 2024 771

Motociclist implicat într-un accident rutier la intrare în Constanța dinspre Lazu (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Apr 2024 1547

Accident rutier în Constanța la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Apr 2024 1178