Cauţi un job stabil? Posturi permanente disponibile la Sanatoriul Balnear Techirghiol

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol scoate la concurs următoarele posturi vacante:
  • 1 post de registrator medical. Sunt necesare studii medii şi şase luni vechime în sectorul sanitar.
  • 1 post de registrator medical principal.Se cer studii medii şi patru ani vechime în sectorul sanitar. De asemenea, examen pentru obţinerea gradului de principal.
  • 8 posturi de îngrijitoare. Se caută absolvente de şcoală generală .
Loc de muncă: secţia 410 paturi – 4 posturi; secţia 175 paturi – 1 post; secţia 170 paturi – 1 post; secţia 180 copii – 1 post; laborator recuperare medicină fizică şi balneologie – 1 post.
  • 1 post de infirmieră. Se cere şcoală generală şi şase luni de vechime în activitate. Curs de infirmiere organizat de OAMGMAMR sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală de resurse umane şi certificare.
Loc de muncă: secţia 175 paturi.
  • 1 post nămolar extracţie. Se cere şcoală generală.
Loc de muncă: activitate extracţie nămol.
  • 1 post şef birou transport – referent de specialitate gradul II – specialitate juridică. Este necesară diplomă de licenţă în specialitate juridică; 3 ani şi 6 luni vechime în specialitate juridică.
Loc de muncă: Birou transport.
  • 1 post şef Serviciu management al calităţii serviciilor medicale. Se cere diplomă de licenţă în specialitate economică; 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate juridică.
Loc de muncă: Serviciul de management al calităţii serviciilor medicale.
  • 1 post consilier juridic gradul IA. Este necesară diplomă de licenţă în specialitate juridică; 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate juridică.
Loc de muncă: Compartiment juridic.
  • 1 post auditor gradul II – economist gradul I. Este necesară diplomă de licenţă în specialitate economică; 3 ani şi 6 luni vechime în specialitate economică.
Loc de muncă: Compartiment audit.
  • 1 post auditor gradul I – economist specialist IA. Se cere diplomă de licenţă în specialitate economică; 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate economică.
Loc de muncă: Compartiment audit.
  • 1 referent II – administrativ. Este necesară diplomă de bacalaureat; 6 luni vechime în specialitate.
Loc de muncă: Serviciul administrativ.
  • 1 post de referent de specialitate debutant – specialitate juridică. Se cere diplomă de licenţă în specialitate juridică.
Loc de muncă: Serviciul de management al calităţii serviciilor medicale.
  • 1 post şef echipă muncitor calificat II – fochist. Condiţii de ocupare a postului: categoria de calificare 3 sau 4 – fochist; 6 ani vechime în meserie; autorizaţie ISCIR; talon de vize ISCIR valabile pentru fochist.
Loc de muncă: Atelier de întreţinere clădiri, instalaţii, apă, lumină, încălzire.
  • 1 post şef echipă muncitor calificat II – instalator. Condiţii de ocupare a postului: categoria de calificare 3 sau 4 – instalator; 6 ani vechime în meserie.
Loc de muncă: Atelier de întreţinere clădiri, instalaţii, apă, lumină, încălzire.
  • 1 post de muncitor calificat II – fochist. Condiţii de ocupare a postului: categoria de calificare 3 sau 4 – fochist; 6 ani vechime în meserie; autorizaţie ISCIR; talon de vize ISCIR valabile pentru fochist.
Loc de muncă: Atelier de întreţinere clădiri, instalaţii, apă, lumină, încălzire.
  • 1 post de muncitor calificat III – zugrav. Condiţii de ocupare a postului: categoria de calificare 2 – zugrav; 3 ani vechime în meserie.
Loc de muncă: Atelier de întreţinere clădiri, instalaţii, apă, lumină, încălzire.
  • 1 post de muncitor calificat IV – liftier. Condiţii de ocupare a postului: categoria de calificare 1 – liftier; autorizaţie ISCIR valabilă la zi.
Loc de muncă: Atelier de întreţinere clădiri, instalaţii, apă, lumină, încălzire.
 
Probele de concurs se vor desfăşura după cum urmează:
  • În data de 26 octombrie, ora 10:00 – proba scrisă
  • În data de 28 octombrie, ora 10:00 – interviul.
Dosarele de înscriere la concurs se primesc la Serviciul Resurse umane până pe data de 14 octombrie, ora 14:00 inclusiv.
Relaţii suplimentare sunt disponibile la sediul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol, str. Victor Climescu, nr. 34-40  sau la telefon 0241.481.757.
 
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

TUTUIANU PAULA GEORGETA

06 Oct, 2016 14:23

BUNA ZIUA SINT DE ACORD CU REGULILE SI AL VREA SI EU SA PARTICIP LA CONCURS VREAU SA LUCREZ CA INFIRMIERA AM MAI LUCRAT LA UN AZIL DE BATRINI DIN GRECIEA SI SINT O PERSOANA SERIOASA SI VREAU SA MUNCESC AM TERMINAT 10 CLASE SI SCOALA PROFESIONALA LICEU DE CHIMIE BRAILA LOCUIESC IN CONSTANTA MULTUMESC

Articole asemanatoare

Taina Sfântului Maslu și Sfinți Tămăduitori la Sanatoriul Balnear Techirghiol (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 529

Angajări Constanța Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol caută fochist și electrician. Ce vechime este solicitată

12 Feb 2024 849

Angajări Constanța Posturi vacante la Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol. Ești interesat?

03 Feb 2024 15487

Județul Constanța Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol cumpără echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale (DOCUMENT)

30 Jan 2024 864

Patru firme câștigătoare Sanatoriul Balnear și de Recuperare din Techirghiol, licitație de aproape 6,9 milioane de euro! (DOCUMENT)

20 Nov 2023 1451

Declarații de avere - Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri, din CJC (DOCUMENTE)

15 Nov 2023 925

Licitații Constanța Contract de aproape 400.000 de lei între Sanatoriul Techirghiol și Tehnoconsult Proiect SRL. Ce presupune? (DOCUMENT)

02 Nov 2023 970

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol a obținut autorizația de construire nr. 114 din 26.10.2023

27 Oct 2023 906

Licitații publice Malif Engeering SRL a bătut palma cu CNI. Este vizat un contract de reparații a secției de recuperare a copiilor de la Sanatoriu Balnear Techirghiol (DOCUMENT)

18 Oct 2023 949

Licitații publice CNI caută diriginți de șantier pentru lucrările de la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol

04 Sep 2023 774

Licitații publice CNI caută diriginți de șantier pentru lucrările de la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol

13 Aug 2023 991

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol achiziționează echipamente de fizioterapie. Contract de aproape cinci milioane de lei (DOCUMENT)

07 Aug 2023 1457

UPDATE Persoană în pericol de înec în zona Sanatoriului Balnear Techirghiol, județul Constanța!

07 Aug 2023 1809

Licitații Constanța Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol cumpără ambarcațiune pentru colectarea nămolului de la Cirus Plast din Constanța (DOCUMENT)

27 Jun 2023 1096

Ce notă a obținut managerul Sanatoriului Balnear de Recuperare Techirghiol la proba scrisă pentru un nou mandat

17 Jan 2023 16632