Concurs la Serviciul Public de Asistenţă Socială Mangalia pentru cinci posturi de asistent medical

Serviciul Public de Asistenţă Socială al Municipiului Mangalia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
 
3 posturi de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Cabinete Medicale Şcolare;
2 posturi de asistent medical din cadrul Compartimentului Cabinete Medicale Şcolare. 

Candidaţii la funcţia de asistent medical principal în cadrul Compartimentului Cabinete Medicale Şcolare trebuie să aibă diploma de şcoală postliceală sau echivalentă; 5 ani vechime în specialitatea studiilor;adeverinţă de obţinere a gradului de asistent medical principal generalist; certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R.

Candidaţii la funcţia de asistent medical în cadrul Compartimentului Cabinete Medicale Şcolare trebuie să aibă diplomă de şcoală postliceală sau echivalentă; 6 luni vechime în specialitatea studiilor; certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R
Proba scisă se va desfăşura pe data de 19 octombrie 2015, ora 11.00, urmată de interviul cadndidaţilor admişi pe 21 octombrie 2015, ora 11.00.

Relații suplimentare se obțin la sediul Serviciului Public de Asistență Socială al Municipiului Mangalia, din str. Delfinului nr. 1, telefon: 0751/133.743.

Sursa foto: romedic.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.