Directia de Asistenta Sociala cauta director adjunct

Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial al României, Partea III, nr.230/08.VII.2010, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează, în data de 10, respectiv 12 august, concurs de promovare pe funcţia publică de conducere vacantă de director general adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Concursul se va organiza la sediul DGASPC, pe 10 august urmând a avea loc proba scrisă iar pe 12 august, ora 10.00, interviul. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României. Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul DGASPC şi la numărul de telefon 0241/480.855.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

SURMELIS ARGENTINA PUSA

12 Jul, 2010 09:50

Nu numai DIRECTORUL GENERAL de la DGASPC Constanta trebuie sa plateasca pentru GRESELILE facute in orasul HARSOVA de Constanta ci si LIDERUL liberalilor harsoveni ,IONEL CHIRITA ce a avut functia de PRIMAR al acestuia si care se face VINOVAT de PROASTA ORGANIZARE ,de DETURNARI DE FONDURI din bugetul primariei si de manipularea unor cetateni din oras pentru executarea ”curateniei in strada” ceeace se traduce cu aplicarea unor pedepse si a hartuirilor unor persoane ce nu sunt de acord cu politica lor LIBERAL EXTREMISTA.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

09 Jul, 2010 15:08

Cand o sa fie concurs si pentru postul de DIRECTOR GENERAL de la DGASPC Constanta pentru ca si acest post trebuie ”improspatat” din moment ce in orasul Harsova de Constanta NU s-a dat de cinci luni de zile in folosinta CENTRUL DE ZI PENTRU COPII SCOLARI proveniti din familiile sarace si a celor care NU vor sa-si lase COPIII singuri in casa opt ore cat sunt la UN LOC DE MUNCA ??? DIRECTORUL GENERAL de la DGASPC Constanta ar trebui chiar dat afara deoarece a APROBAT construirea CENTRULUI DE ZI PENTRU COPIII SCOARI din ORASUL hARSOVA de Constanta PE MARGINEA UNEI PRAPASTII DE PE MALUL DUNARII. MERITA acest ”director general” sa mai fie in functie ??? SIGUR CA NU, dar are ”spatele acoperit” si-si va continua ”domnia” extemista impotriva INTERESELOR directe ale COPIILOR si ale FAMILIILOR lor.Inca este in vigoare Art.314 din CODUL PENAL care se refera la: PUNEREA IN PRIMEJDIE A UNEI PERSOANE IN NEPUTINTA DE A SE INGRIJI.”Paresirea , alungarea sau LASAREA FARA AJUTOR ,in ORICE MOD,a unei COPIL sau a unei persoane care nu are putinta de a se ingriji,de catre acela care O ARE sub paza sau INGRIJIRE punandu-i in PERICOL IMINENT VIATA,SANATATEA SAU INTEGRITATEA CORPORALA, se pedepseste cu INCHISOARE de la UNU la TREI ani .Este APARATA de pedeapsa persoana care dupa savarsirea faptei ,îsi reia de buna voie indatoririle”.Acest articol din CODUL PENAL spune destul de clar ca nu -i este PERMIS NIMANUI in ROMANIA sa-si lase COPILUL in casa ,singur si sa plece la UN LOC DE MUNCA de OPT ore sau chiar mai putin.Eu, personal am fost INDEMNATA de mai multe persoane IMPORTANTE din orasul HARSOVA de Constanta DE A-MI LUA UN LOC DE MUNCA ,cu ”SACRIFICIUL” nejustificat de a-mi lasa SINGUR in casa COPILUL de zece ani, cel am in PLASAMENT FAMILIAL de OPT ANI DE ZILE. Printre persoanele importante ce mi-au propus locuri de munca cu INCALCAREA LEGII sunt :PRIMARUL orasului HARSOVA de Constanta, TUDOR NADRAG,reprezentanti de la PROTECTIA COPILULUI HARSOVA si chiar un politist , APOSTOL EUGEN...

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 283

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 411

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 437

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 514

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 501

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 515

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 383

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 401

Lista câștigătorilor la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2024 la pentatlon și tetratlon (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 548

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 752

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 483

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 652

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 743

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 441

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța Elev Ciprian George Vasilescu - Locul III la Șah Individual Masculin

13 Apr 2024 456