IPJ Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de fochist

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, organizează un concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de muncitor calificat IV-I (fochist).
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului din municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, numărul 104, la data de 25 mai, ora 10.00, proba scrisă şi la data de 28.05.2015, ora 10.00, interviul.
 
Condiţii de participare:
- nivelul studiilor: să fie absolvenţi de şcoală de arte şi meserii/şcoală profesională, având una din următoarele calificări profesionale: instalaţii sanitare, termoventilaţii şi/sau instalaţii electrice/liceu având calificarea profesională de tehnician instalator pentru construcţii/şcoală postliceală/şcoală de maiştri având calificarea profesională de maistru instalator în construcţii;
- vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 2 ani;
- 3 ani vechime în muncă;
- autorizaţie eliberată de I.S.C.I.R. sau certificat de absolvire pentru activitatea de fochist;
- să fie declaraţi „apt” medical şi psihologic.
 
Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, până la data de 21 aprilie, ora 14.00.
 
Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi la telefon 0241.502.113.

 
Prezentul anunţ a fost publicat şi în Monitorul Oficial Partea a III-a.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.