Liceul Teoretic Cobadin a scos la concurs cinci posturi vacante

 
 
Liceul Teoretic Cobadin, Județul Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: secretar, administrator de reţea la Şcoala Gimnazială nr. 1 Viişoara şi administrator de reţea cu 0,50 normă, secretar cu 0.25 normă şi bibliotecar cu 0.25 normă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

Secretar: nivelul studiilor: medii, specializare în domeniul economic, resure umane şi TIC, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 1 an.

Administrator de reţea: nivelul studiilor: superioare de lungă durată finalizate cu diplomă de licenţă în specialitate, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul.

Administrator de reţea cu 0,50 normă: nivelul studiilor: medii cu atestat în specialitate, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul.

Secretar cu 0.25 normă: nivelul studiilor: medii cu atestat în specialitate, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul.

Bibliotecar cu 0.25 normă: nivelul studiilor: medii cu atestat în specialitate, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 august 2015, ora 13.00 - termenul limită de depunere a dosarelor, 27 august 2015, ora 09.00 -  proba scrisă, 27 august 2015, ora 14.00 -  proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Liceului Cobadin şi la telefon 0241855008.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.