Se caută şef pentru Serviciul Transporturi Navale. Crezi că te încadrezi? Detalii

Inspectoratul General al Politiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de șef serviciu la Serviciul Transporturi Navale din cadrul Direcției de Poliție Transporturi Navale, cu personal recrutat din sursă internă.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 13 ianuarie 2017.


În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii minimale:

să fie ofiţeri de poliţie, cu următoarea pregătire de bază: - studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din următoarele domenii: științe juridice, științe sociale (domeniul științe administrative), științe economice, științe militare, informații și ordine publică, științe inginerești / studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) într-unul din următoarele domenii fundamentale: științe sociale (ramura de știință: științe juridice, științe administrative, științe militare, informații și ordine publică, științe economice) sau științe inginerești ;

să aibă pregătirea de specialitate:

- curs postuniversitar sau de master în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției sau în domeniul management / studii universitare de lungă durată. Cu diplomă de licență, absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna într-unul dintre domeniile studiilor de bază sau în domeniul management / studii de master, ciclul II de studii universitare într-unul dintre următoarele domenii universitare de masterat: drept, științe administrative, științe ale comunicării, sociologie, relații internaționale și studii europene, științe politice, științe militare, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, informatică economică, management, psihologie sau științe ale educației.

au obținut calificativul de cel puțin ”bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; sunt declarați ”apt medical” și ”apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop; să deţină gradul profesional de minimum inspector principal de poliţie; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției – minimum 2 ani; vechime în specialitatea structurii – minimum 3 ani; vechime în muncă / din care în M.A.I. – minim 7 ani vechime în M.A.I.; nu sunt cercetați disciplinar, nu se află sub efectul unei sancțiuni disciplinare sau față de aceștia nu a fost pusă în mișcare acțiunea penală; să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.


În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat  „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă  mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere - Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri, din CJC (DOCUMENTE)

15 Nov 2023 891

CERONAV achiziționează licențe sistem firewall de rețea (DOCUMENT)

17 Dec 2022 1346

Centrul Român Pentru Pregătirea și Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV face angajări. Sunt mai multe posturi vacante

10 Feb 2019 2031

Concurs Se caută şef pentru Biroul de Poliţie Transporturi Navale Constanţa Sud - Agigea

16 May 2014 2690