Serviciul de Telecomunicaţii Speciale angajează. Doar femei

În vederea realizării unei rezerve de operatori la centrala telefonică în cadrul U.M. 0572 Bucureşti (Biroul - Răspuns Apel „112“ Argeş), Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizează concurs de selecţie.
 
Candidatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenie română, să aibă vârsta de până la 35 de ani, media de promovare a examenului de Bacalaureat să nu fie mai mică de 7,00, să cunoască foarte bine şi să aibă capacitatea de a se exprima clar şi corect în limba română, să nu fi fost condamnate penal printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracţiune săvârşită cu intenţie, să nu fi executat o pedeapsă cu închisoarea ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni din culpă şi să nu fie în curs de cercetare sau judecată într-un dosar penal.
 
Probe de concurs: evaluare psihologică (probă eliminatorie), evaluare la pregătirea fizică (probă eliminatorie), examinare profesională, tehnologia informaţiei, noţiuni generale de geografia României, limbă străină.
 
Nota minimă de promovare a fiecărei probe din cadrul examinării profesionale este 7,00. Tematica şi perioada de desfăşurare a interviului de selecţie şi a concursului vor fi comunicate la sediul Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Argeş (strada Victoriei nr. 60-62, Piteşti, judeţul Argeş, număr de telefon: 0248.212.173).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale face angajări! Care sunt posturile libere. Avem toate detaliile

26 Jul 2018 4368

Serviciul de Telecomunicatii Speciale face angajări. Avem toate detaliile

25 Jul 2017 16245

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale face angajări!

25 Jul 2016 4748