Bere artizanală, pâine fără gluten, uleiuri cu aciditate mică Zeci de produse naturale şi de calitate, la Băcănia Madame Z (galerie foto)

O varietate de produse alimentare (carne, mezeluri, lactate, vinuri şi alte produse) fabricate natural, fără coloranţi şi adaosuri, specialităţi bio şi vegane pot fi găsite la Băcănia Madame Z, situată în Tomis II, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 148, vizavi de parc (Librăria Universitaria).
 
Constănţenii pot găsi la Băcănia Madame Z produse alimentare fabricate natural, produse tradiţionale şi ecologice, care provin de la producători din diverse zone ale ţării. De aici pot fi cumpărate produse pentru mese deosebite, dar şi pentru mesele de zi cu zi.
 
„Venim cu noutăţi pentru clienţii băcăniei. Avem suc de lămâie produs în Italia, fără gluten, roşii uscate, piper măcinat, peperoncino, mentă, fistic, migdale, alune de pădure. La acestea se adaugă paste artizanale din grâu dur, produse în Italia. Pastele sunt de diverse forme şi trebuie precizat că nu conţin gluten“, ne-a povestit Alina Zbranca, doamna din spatele acestei afaceri.
 
Constănţenii mai pot achiziţiona de la Băcănia Madame Z snackuri şi pâine fără gluten. De altfel, clienţii pot face şi comandă de pâine fără sare, fără gluten, cu amestec de seminţe, cu prune. „Cu tot ce îşi doreşte clientul“, spune Alina Zbranca. În frigiderele Băcăniei Madame Z mai puteţi găsi salate de icre, icre marinate de peşte, produse atestate şi comercializate sub brandul Deltaica. „Sunt icre adevărate de crap, de ştiucă, fără conservanţi, apropiate de gustul celor făcute acasă. Mai propunem clienţilor sardine în ulei, picante şi nepicante, batog şi pastramă de crap auriu. Acestea sunt doar câteva dintre noutăţile cu care venim în întâmpinarea clienţilor noştri“, mai spune Alina Zbranca.

Produse naturale, fără conservaţi 

Printre produsele din carne, constănţenii pot găsi pulpă de raţă de la Ferma Nealcoşa din Baia Mare. „De la Ferma Nealcoşa din Baia Mare aducem untură de raţă, pate de raţă, piept afumat de raţă, pulpă de raţă, piept de curcan şi untură de porc“, a adăugat Alina Zbranca. Mozzarella cu 1% sare, de la Dodo, este un alt produs pe care îl putem achiziţiona de la Băcănia Madame Z.

Bere artizanală de la Cazino Craft 

Să nu uităm şi de berea artizanală de la Cazino Craft, fabricată după o reţetă tradiţională, ce readuce pe piaţă gustul berii de odinioară. „Este o bere nefiltrată şi nepasteurizată, adică o bere brută. Sunt trei tipuri de bere: clasică, brună şi cu o variantă cu 20 de tipuri de hamei“, ne-a mai dezvăluit Alina Zbrancă.

Raw-bite, gourmet-ul batoanelor energizante 

Pe rafturile băcăniei se mai găsesc batoanele energizante Raw-bite, gourmet-ul batoanelor energizante. „În Constanţa nu se mai regăsesc în altă parte astfel de batoane Raw-bite. Mai avem migdale învelite în ciocolată, făcute de o franţuzoaică. Şi acestea sunt produse gourmet“, a adăugat patroana băcăniei.

Măsline fără sare, din Grecia şi Italia 

Amatorii de măsline trebuie să ştie că de la Băcănia Madame Z pot achiziţiona măsline fără sare şi fără conservanţi, din Grecia. De asemenea, mai pot fi găsite şi mixuri de măsline din Italia, măsline verzi, negre, cu bucăţi de ardei paprika.

Produse naturale de la Ferma Ivăneşti 

Dar să nu uităm şi de produsele de la Ferma Ivăneşti! La Băcănia Madame Z, clienţii pot cumpăra pui crescuţi la curte, natural, hrăniţi cu cereale. Alte produse naturale care pot fi achiziţionate de la Băcănia Madame Z sunt: oţetul de mere „Ana are“, de la Casa Panciu, făcut prin presare, dar şi sucuri naturale din mere verzi, mere cu cătină şi mere cu vişine.

Uleiuri cu aciditate mică, de la Mediteranea Gourmet 

Printre zecile de produse oferite de Băcănia Madame Z se numără şi uleiurile. „Avem uleiuri cu o aciditate mică, de la Mediteranea Gourmet. Sunt uleiuri făcute de o familie din Grecia. Sunt uleiuri presate la rece, extravirgine, din măsline kalamata“, ne spune Alina Zbranca. „Oţetul Amelie, vechi de cinci ani, cu nectar de fructe - cireşe, coacăze, afine, scorţişoară, cuişoare, coriandru - este, practic, un elixir. Oţetul este de la Mediteranea Gourmet“, a mai adăugat Alina Zbranca.

Programul Băcăniei Madame Z:  

Luni - vineri, de la 10.00 la 19.00;
Sâmbătă - duminică, de la 10.00 la 14.00. 
Facebook: https://www.facebook.com/natural.sanatos.gustos
Adresa: Constanţa, cartier Tomis II, strada Mircea cel Bătrân nr. 148, vizavi de parc (Librăria Universitaria).
 
Citeşte şi:


 
Dulceţuri, murături, mezeluri, brânzeturi şi vinuri alese Băcănia Madame Z, un loc unde găsim produse naturale, sănătoase şi gustoase (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dulceţuri, murături, mezeluri, brânzeturi şi vinuri alese Băcănia Madame Z, un loc unde găsim produse naturale, sănătoase şi gustoase (galerie foto)

23 May 2017 20206