Cizmele peste genunchi, vedetele anului

În fiecare an modelele de cizme se adaptează tendințelor în modă care în ultimul timp observăm că respectă o regulă anume, să fie cât mai înalte, regula referindu-se nu la înălțimea tocurilor, ci la cât de înalte sunt pe picior. Cizmele lungi peste genunchi sunt la modă și în 2017,  la fel ca în ultimii doi ani, motiv pentru care acest tip de încălțări nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. În funcție de forma și materialul din care sunt confecționate, cizmele peste genunchi completează cu succes diverse ținute, de la cele casual până la outfit-uri foarte elegante, pe care le vom detalia  în acest articol. 
 
Cizmele peste genunchi joase sunt comode, ușor de întreținut și de asortat la orice ținuta casual. Dacă de regulă îți place să te îmbraci cu haine mulate care îți scot piciorul în evidență, precum blugi leggings și colanți, cu ajutorul acestor încălțări combini perfect utilitatea cu esteticul. Dacă vrei să adopți un stil ușor nonconformist, adaugă în ținuta ta alături de cizmele peste genunchi o fusta mini sau un pantalon scurt și vei obține un look extrem de sexy.

Un element care a revenit în tendințe este materialul colant, precum stretch-ul, care face echipă extraordinară cu cizmele înalte pe picior. Nu îți face griji că acest material se va lăsa. Un stretch de calitate poate fi foarte rezistent, el îți va asigura aderența pe picior astfel încât încălțările să fie mulate pe tot timpul purtării acestora.
 
Cizmele peste genunchi de purtat seara în oraș, în club sau la restaurant, sunt o alegere perfectă dacă vrei să ieși în evidență prin feminitate și senzualitate. O rochiță de club, o fustă mini sau un pantalon scurt alături de o pereche superbă de astfel de încălțări și vei fi vedeta serii. Pentru aceste ocazii alege un material delicat, precum pielea întoarsă, imitația de piele întoarsă sau stretch-ul, simple sau accesorizate cu diverse ținte, catarame, lanțuri, șnururi sau broderii.
 
Cizmele peste genunchi Stiletto sunt destinate petrecerilor și evenimentelor deosebite care impun eleganță. Dacă vrei să incluzi o pereche de astfel de cizme dama în garderoba ta, nu face rabat de la calitate, alege cel mai bun material posibil și o croiala impecabilă, care să îți vină ca turnată pe picior, și cu siguranță vei face impresie la orice eveniment special la care le vei încălța.
 
Cizmele înalte pe picior creează un efect vizual deosebit, subțiază și alungesc silueta, dau un look modern și îndrăzneț și au capacitatea de a atrage privirile asupra purtătoarei. Îndrăznește să porți aceste cizme cu încredere dacă vrei să ieși în evidență și totodată să te simți foarte confortabil. Pe lângă faptul că îți vor face silueta să arate extraordinar, să nu uităm că principala calitate a cizmelor este că îți țin picioarele calde.
 
La Zapatos găsești o paletă largă de modele care satisfac toate gusturile. Cizme peste genunchi cu toc sau fără toc, cu vârf rotund sau ascuțit, de tip Stiletto, diverse culori, de la nuanțe deschise (nude, alb, gri), până la cele închise (negru,  gri închis bleumarin), toate îți stau la dispoziție pentru a-ți completa garderoba.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.