EUROPREST Constanţa, lider pe piaţa furnizorilor serviciilor de curăţenie comercială

Înfiinţată la începutul acestui an, societatea CMD Europrest SRL din Constanţa a devenit lider pe piaţa furnizorilor serviciilor de curăţenie comercială. „Misiunea EUROPREST a fost, încă de la început, prestarea de servicii la standarde înalte de execuţie, simplificând activitatea clienţilor prin oferirea de pachete atractive, combinând serviciile de curăţenie cu servicii de mentenanţă sau dezinsecţie“, se precizează pe site-ul societăţii.
 

„Am creat societatea CMD Europrest SRL deoarece pe piaţa constănţeană nu exista un agent economic care să ofere un pachet întreg de servicii profesionale de curăţenie. Vorbim despre servicii de curăţenie comercială, servicii de mentenanţă spaţii comerciale, servicii de dezinsecţie şi deratizare. La acestea se adaugă şi servicii de curăţat mochete, covoare şi tapiţerie, dar şi spălare faţade. Acordăm o mare atenţie nevoilor clientului nostru. În acest sens, folosim doar produse profesionale de la cei mai buni producători. Mai mult, utilajele folosite de noi îndeplinesc standardele europene şi normele sanitare“, ne-a spus Marian Bentu, asociat unic şi administrator al societăţii CMD Europrest SRL.

 

La ora actuală, EUROPREST oferă servicii de curăţenie în Constanţa şi Tulcea. „Plănuim să ne extindem şi pe plan naţional. Chiar dacă societatea a fost înfiinţată în acest an, suntem apreciaţi de clienţii cu care lucrăm. Firma a cunoscut o creştere rapidă, reuşind să devină lider pe piaţa furnizorilor serviciilor de curăţenie“, ne-a dezvăluit Marian Bentu. Printre clienţii CMD Europrest SRL se numără: Rompetrol Rafinare, LC Waikiki, Eurovial, Pure Fitness, Sodexo, Phoenicia Hotels, Diverta, Loft Mamaia, Hotel Melodia, Breeze şi mulţi alţii.

 
Potrivit informaţiilor de pe site, EUROPREST oferă servă servicii de curăţenie pentru următoarele locaţii: bănci, birouri, şcoli, cabinete medicale, centre comerciale, depozite, magazine, restaurante, clădiri administrative, săli de sport. La acestea se adaugă servicii de curăţenie profesională: curăţenie de întreţinere, curăţenie generală, curăţenie după constructori, curăţat mochete şi covoare, curăţarea profesională a pardoselilor, sigilare şi ceruire. „În prezent, avem 25 de angajaţi, 18 femei şi şapte bărbaţi. Însă continuăm să facem angajări. Oferim condiţii de muncă bune, iar salariile pornesc de la 1.450 de lei“, ne-a mai spus Marian Bentu.
 
Recent, la solicitarea unei asociaţii de proprietari, EUROPREST a făcut curăţenie într-un apartament situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Angajaţii societăţii au scos, din apartamentul de trei camere, 80 de metri cubi de gunoaie. „Fuseserăm chemaţi de asociaţia de proprietari pentru igienizarea unui apartament. Nu ne aşteptam să găsim asemenea lucruri, având în vedere că era plin până în plafon de gunoaie. Am lucrat patru zile cu 12 persoane pentru a curăţa apartamentul în care proprietarul, timp de 16 ani, a adunat gunoaie“, ne-a mai spus Marian Bentu.
 
 
Date de contract: CMD Europrest SRL
Adresa: municipiul Constanţa, strada Poporului nr. 36.
Site: http://euro-prest.ro/office@euro-prest.ro
Telefon: 0736 333 555
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Ce societate se va ocupa de serviciile de curățenie din Primăria Năvodari, județul Constanța (DOCUMENT)

07 Jul 2023 934