Eveniment de top pentru specialiștii în finanțe și contabilitate, la Constanța!

Experții în contabilitate și finanțe au ocazia să participe, la începutul lunii martie, la conferința „Fiscalitate și contabilitate. Aspecte practice”, organizată de PKF Finconta și BusinessMark Event Management. Evenimentul este programat pe 10 martie, la hotelul Iaki din Mamaia.
 
Conferința reunește experți ce vor aborda teme precum: închiderea exercițiului financiar, aspecte contabile vs implicații fiscale din perspectiva impozitului pe profit, cum ne pregătim să nu fim parte dintr-o fraudă de TVA; impactul noilor modificări legislative asupra impozitului pe venit și contribuțiilor sociale; aspecte practice în întocmirea dosarului prețurilor de transfer; KYC & AML - cunoașterea clientelei și prevenirea spălării banilor și IFRS update: IFRS 15 Venituri, IFRS 16 Leasing.
 
Toate aceste subiecte vor fi dezvoltate de specialiști în domeniu:
•     Alina Făniță, CEO, PKF Finconta
•     Cristina Săulescu, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta
•     Alina David, Tax Manager, PKF Finconta
•     Mihaela Gheorghe, Ofițer Conformitate, PKF Finconta
•     Maria Popa, Tax Manager, PKF Finconta
•     Gabriela Popescu, Human Capital Manager, PKF Finconta.
 
Constănțenii interesați de conferința „Fiscalitate și contabilitate. Aspecte practice“ pot obține mai multe detalii și se pot înscrie pentru participarea la eveniment accesând www.business-mark.ro, prin telefon, la numărul (+40 ) 021 313 98 19, sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro și office@business-mark.ro.
 
Evenimentul este organizat de PKF Finconta, cu sprijinul BusinessMark Events Management, și are drept parteneri media ZIUA de Constanța, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor în România, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienților săi modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri și creând oportunități de parteneriat strategic.
 

Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.
   
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

AEO înseamnă un partener de încredere pentru autoritățile vamale

05 Aug 2016 3290

Impactul Noului Cod Vamal asupra Portului Constanta

28 Jul 2016 3205