Medicii de la Anadolu Medical Center din Turcia revin la Constanţa şi oferă opinii medicale GRATUITE pacienţilor români


 
  Medici specialisti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, revin la Constanta vineri 3 martie 2017, pentru a oferi o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor romani cu probleme de oncologie sau care au efectuat sau urmeaza sa efectueze o operatie chirurgicala complexa:




   
Organizatorul evenimentului, Medic Center – reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, incinta cladire BRD, etaj 3, va inregistra solicitarile pacientilor romani ce doresc participarea la intalnirea cu medicii si va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.

Persoanele interesate de o a doua opinie medicala gratuita a medicilor specialisti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicii analizele medicale traduse in limba engleza sau turca.

In situatia in care cunoasteti persoane care au o problema medicala si care ar avea nevoie de o a doua opinie medicala de la medici specialisti de renume mondial, contactati organizatorul evenimentului, Medic Center – reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta.

Locurile sunt limitate. Participarea la evenimentul din 3 martie 2017 se face doar pe baza de programare la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea  in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.

Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia


 Despre Clinica Anadolu din Turcia,
clasata in top 10 mondial pentru al 3-lea an consecutiv

Anadolu Medical Center reprezentata oficial in Romania prin Medic Center, este una dintre cele mai inovatoare companii medicale din Turcia, de referinta la nivel European prin serviciile medicale oferite, programele de excelenta in multiple specializari si prin tehnologia medicala de ultima generatie la nivel mondial.



Cea mai solicitata specializare de catre romani este Centrul de Oncologie, un domeniu in care centrul medical din Turcia a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial in tratarea cancerului, supranumit si „cel mai bun spital al Americii in ultimii 21 de ani”.

Centrul de Oncologie ofera servicii de diagnosticare si tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum si servicii de medicina preventiva. Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai inalte standarde internationale in domeniul tratarii cancerului. Centrul ofera, de asemenea, un program de screening cuprinzator, dezvoltat pentru a identifica persoanele sanatoase si pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului. 

Organizat strategic pe baza conceptului de „spital in spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate in tratamentul si observarea pacientilor cu cancer sa colaboreze sub acelasi acoperis. Acest lucru este extrem de important, deoarece atat pacientul, cat si medicul primar, pot apela cu usurinta la asistenta din partea altor specializari medicale.

Centrul Medical Anadolu acorda importanta sanatatii dumneavoastra

In cadrul Centrului Medical Anadolu din Turcia beneficiati de investigatii si tratament cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie la nivel mondial precum:

Da Vinci (chirurgia robotica inseamna chirurgia viitorului): Sistemul masoara si traduce miscarile mainii chirurgului catre bratele interactive robotice, dupa filtrare. Micromiscarile instrumentelor Da Vinci sunt comandate de un procesor de calculator integrat in sistem. Mainile mici si precise ale robotului Da Vinci ofera un spatiu larg de miscare, chiar peste limitele incheieturii umane, astfel incat devine posibila efectuarea manevrelor care ar fi imposibile cu instrumente conventionale laparoscopice si toracoscopice. Fiecare brat al robotului Da Vinci este capabil de miscari la 540 grade, in comparatie cu miscarea de 180 grade a mainii umane.

Cyberknife (intitulat si operatia fara cutit): Reprezinta cea mai avansata forma de radiochirurgie si in prezent este una din cele mai sigure cai de tratare a tumorilor in mod non–invaziv. Cu  acest aparat se pot trata tumorile sau leziunile aflate in orice parte a corpului pentru care este indicata radioterapia. Acest aparat poate fi aplicat in foarte multe cazuri, inclusiv in cele considerate inoperabile sau intratabile.Tratamentul cu Cynerknife reduce in mod substantial riscul complicatiiLor si perioada de refacere necesara dupa interventiile chirurgicale.

Cu aplicarea unui tratament nedureros si neinvaziv, Cyberknife este mai rapid ca niciodata. Tratamentul este mult mai scurt ca in mod normal, prin virtutea vitezei ridicate de inducere a dozei si avansului tehnologic care urmareste tumorile in miscare in timp real. Tehnologia CyberKnife poate elimina nevoia de chirurgie invaziva si a devenit o optiune importanta pentru tratament.

TrueBeam (tehnologie revolutionara pentru radioterapie): Un aparat unic care permite integrarea metodelor de radioterapie şi radiochirurgie. În comparaţie cu alte tehnologii, TrueBeam permite un dozaj mult mai mare de radiaţii într-un timp mai scurt şi are capacitatea de a radia tumora cu o foarte mare precizie. Astfel, durata sesiunilor de tratament şi numărul acestora se reduc semnificativ.

PET/CT: Acesta combina doua tipuri de scanare - PET (Tomografia cu emisie pozitronica) folosita pentru obtinerea de date functionale legate de metabolism si functii celulare si CT (Tomografia computerizata) utilizata pentru obtinerea de date morfologice legate de localizarea si raporturile anatomice ale substraturilor patologice evaluate. Scanarea de aceest tip este folosita pentru diagnosticarea, localizarea, identificarea stadiului in care se afla tumora si evaluarea eficientei tratamentului in afectiunile oncologice.

PCR (polymerase chain reaction): Reprezinta o metodă de diagnosticare de o precizie înaltă, utilizată pentru diagnosticarea diferitelor infecţii. Analiza PCR dă posibilitatea identificării agenţilor cauzatori ai bolilor infecţioase, prin identificarea materialului lor genetic (ADN sau ARN), în probele obţinute de la persoana supusă investigaţiei.

MEDIC CENTER CONSTANTA
Reprezentant oficial pentru Romania al Anadolu Medical Center din Turcia
Obtineti gratuit a doua opinie medicala a specialistilor de la
Anadolu Medical Center

In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de orasul de resedinta pe care il aveti,  Medic Center  va faciliteaza accesul la a doua opinie medicala gratuita oferita de expertii de la Anadolu Medical Center si va transmite  informatii legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica.

Indiferent de afectiune, daca aveti o boala diagnosticata de medicul dumneavoastra din Romania si trimiteti dosarul medical catre reprezentatii Medic Center, veti primi o a doua opinie medicala gratuita si optiunile de tratament furnizate de medicii specialisti de la Anadolu Medical Center, alaturi de o estimare a costurilor in cazul in care optati pentru deplasarea la clinica.

Daca dupa primirea opinie medicale de la specialistii Anadolu Medical Center luati decizia de a merge la clinica, reprezentantii Medic Center vor organiza intreaga deplasare pentru dumneavoastra:

  • programare in cadrul clinicii

  • rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center

  • transfer gratuit de la aeroport la hotel

  • transfer gratuit zilnic de la hotel la clinica si inapoi 

Foarte important: intrucat compania noastra Medic Center, opereaza in baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, preturile practicate in relatia cu pacientii programati de catre noi sunt aceleasi pe care clinica le practica fata de clientii sai directi. Totodata serviciile suplimentare pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt absolut gratuite, astfel incat nu numai ca nu veti plati nimic in plus, dar veti beneficia si de servicii suplimentare.

Medic Center Constanta

Str. Timişana nr. 34, incinta cladirii BRD, et. 4, Constanta
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro
Website www.anadolu-medical-center.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CT BUS SA cumpără senzori pentru autobuze de peste 500.000 de euro. Firma contractată, la al 16-lea contract câștigat de la autoritatea contractantă (DOCUMENT)

11 Sep 2023 774

Constanța CT BUS SA achiziționează senzori pentru autobuze și de la o firmă din Ciolpani (DOCUMENT)

10 May 2023 1149

CT Bus cumpără filtre pentru autobuze. Ce firme le furnizează (DOCUMENT)

11 Apr 2023 1320

Un bebeluş de două luni a fost scos în viaţă de sub dărâmături de echipele de salvare în provincia turcă Hatay

11 Feb 2023 1172

Cel puţin patru morţi şi persoane rănite în urma căderilor masive de zăpadă din Turcia

23 Jan 2022 1804

Turcia renunţă parţial la obligativitatea testelor PCR pentru nevaccinaţi

15 Jan 2022 1640

Primăria Mangalia cumpără autobuze cu sistem de e-ticketing destinate transportului public de călători

24 Apr 2021 3251

Rectorul Universității Trakya (Turcia) intenționează să deschidă o secție de Limba și Literatura Română

06 Nov 2020 2140

Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Medgidia, gazdă a proiectului european ”Coding all together” (galerie foto)

16 Dec 2019 3297

Român rănit într-o explozie în Turcia, pe un tanc petrolier

02 Jul 2019 2784

În atenția pacienților cu afecțiuni ONCOLOGICE!

13 May 2019 3939

Eveniment Medical, 21 mai 2019 Experții în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanța

02 May 2019 5891

Alertă pe Marea Neagră. O navă cargo s-a scufundat. Sunt mai multe victime

07 Jan 2019 5823

Tragedie în Turcia 15 morți , printre care si copii, după ce un camion a căzut într-un râu

14 Oct 2018 2924

RATC Constanța își mărește parcul auto! Au fost achiziționate peste 100 de autobuze Isuzu Cityport noi

16 Jul 2018 3177