Mobila Simex la Expozitia “Mobila Expo” Aprilie 2016


Mobila Simex va invita la Expozitia “Mobila Expo”, 07-10 Aprilie 2016, Romexpo!

Mobila Simex aduce primavara in locuinta dumneavoastra printr-un regal de linii, texturi si finisaje nobile, cu care va asteptam la Salonul “Mobila Expo”, din perioada 07-10 Aprilie 2016, organizat la Romexpo, si care dau soliditate si pregnanta oricarui interior, fiind un real semn de eleganta si prestigiu in locuinta dumneavoastra.
yana.jpg
  • Dormitorul Yana
 
Colectiile Mobila Simex incanta prin formele cursive si liniile clar definite, fin caracterizate printr-o unitate de stil si compozitie ce se distinge prin multa coerenta estetica, echilibru si rafinament. Nota de distinctie a fiecarei piese de mobilier ce iese din fabricile de mobila Simex din Ardeal o constituie design-ul pretios, realizat cu maiestrie din esente de lemn masiv si innobilat estetic cu sculptura executata manual si intarsie decorativa cu motive florale, intr-o fuziune cromatica, de design, de exceptie.
Hol-Cezar.jpg
  • Holul Cezar
Sufrageriile, dormitoarele, cabinetele, holurile, bucatariile si nu numai, din colectiile noastre de mobilier debordeaza de rafinament si mult bun gust, dispersand in fiecare interior amenajat acel parfum nobil al lemnului masiv, constituind cheia obtinerii unui decor cu adevarat somptuos.
colectia_cleopatra_mobila_lemn_masiv_sufragerie.jpg
  • Sufrageria Cleopatra
Mobila Simex va invita sa treceti pragul Standului Simex din Pavilionul C4, din incinta Complexului Expozitional Romexpo, pentru a descoperi supletea si versatilitatea estetica a colectiilor de mobilier – atat a colectiilor clasice, cat si a noilor colectii Simex, realizate in stil rustic, modern, care nu doar completeaza mobilierul nostru din lemn masiv in linie clasica, ci confera o tusa de stil moderna aparte lemnului masiv, prin liniile simple si drepte, care inspira un aer destins, dar nobil.
  • Camera Tineret Paris
Noul concept de mobilier Simex, creat sub forma  camerelor de tineret, se distinge prin imbinarea armonioasa a elementelor de mobilier specifice mai multor categorii de incaperi (dormitor, sufragerie si camera de lucru), conturand, astfel, un tot unitar deosebit de elegant si care aduce cu sine avantajul major al unul grad ridicat de functionalitate de utilitate conferit spatiului amenajat.
Tineret_Firenze.jpg
  • Camera Tineret Paris
 
Dormitorul Siena farmeca atentia iubitorilor mobiliei de calitate prin simplitatea liniilor si formelor armonios imbinate, ce creeaza un tot unitar de mare rafinament. Principiile care compun linia de design a Dormitorului Siena se caracterizeaza prin echilibru estetic, linii permisive, cu accente moderne, si confort deplin, dand, astfel, personalitate spatiului amenajat.
siena.jpg
  • Dormitorul Siena
Dormitorul Yana se remarca prin alternanta liniilor simple cu ornamente sculptate, ce dau gratie fiecarei piese de mobilier, proliferand, astfel, un cadru estetic ce emana deosebit de multa splendoare si un lux desavarsit. Eleganta si sinuozitatea pieselor componente ale Dormitorului Yana contureaza o ambianta ale carei imperative sunt confortul, design-ul inovator si impunator, ce se integreaza cu usurinta in orice stil de amenajare.
yana.jpg
  • Dormitorul Yana
 
Dormitorul Rustik constituie un veritabil vector de tranzitie la nivel estetic intre stilul clasic si cel modern, intrucat armonizeaza vizual pregananta si expresivitatea estetica a esentelor de lemn masiv cu expectantele de stil de inspiratie moderna. Dormitorul Rustik respecta si pastreaza linia de stil clasic, conferita de textura pretioasa a finisajului, pe care o adapteaza tendintelor de functionalitate si confort din prezent, prin liniile drepte, atent lucrate,reunite intr-un mix estetic ingenios, care aduce acel plus de rafinament si finete oricarui spatiu decorat.
rustik.jpg
  • Dormitorul Rustik
 
Va invitam sa vizitati Standul Simex, din Pavilionul C4, din incinta Pavilionului Expozitional Romexpo, pentru a descoperi paleta noastra bogata de colectii din lemn masiv pentru casa, hotel si restaurant, dar si pentru a descoperi Super-Promotiile si Reducerile Masive, pe care vi le-am pregatit pe toata perioada Expozitiei!

Pentru mai multe informatii despre colectiile si reducerile Mobila Simex, va invitam sa accesati site-ul: www.mobilasimex.ro!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MOBILA SIMEX BLACK FRIDAY 15% REDUCERE - IN PERIOADA 19 – 28 NOIEMBRIE 2016

23 Nov 2016 4702

​Mobilă Simex vă invită să descoperiți Noile Colecții de Mobilier 2016!

02 Nov 2016 11720

Despre participarea Mobila Simex la Salonul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM 2016

12 Sep 2016 4552

Mobila de dormitor din lemn masiv - standard sau la comandă?

22 Jun 2016 10129

Mobilă de dormitor din lemn masiv - standard sau la comandă?

13 Jun 2016 14716

Mobilă Simex va invită la Expoziţia de Mobilă „Totul pentru Casă şi Familie”, 17-20 martie 2016, Constanţa (galerie foto)

10 Mar 2016 5981

Seturi de mobilier TV Plasma din lemn masiv pentru sufragerie

12 Feb 2016 12289

Rolul unui set de TV Plasma din lemn masiv in amenajarea sufrageriei

30 Jan 2016 9451

Simex Black Friday 30%- 50 % REDUCERE la Dormitoare, Sufragerii din Lemn Masiv

20 Nov 2015 12994

Vă invităm să descoperiţi noile colecţii Simex!

09 Nov 2015 4863

Mobilă Simex vă invită la Mobilă Expo Constanţa, 15-18 octombrie!

09 Oct 2015 6269

Despre participarea Mobilă Simex la Salonul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM 2015

15 Sep 2015 5351

Cum alegem mobila de dormitor?

11 Jun 2015 7086

Reduceri de pana la 30% la Mobilierul Simex, la Targul Mobila Expo, 26-29 martie, Romexpo!

25 Mar 2015 5238

Mobilă pentru birou din lemn masiv produsă în fabricile Casa Mobilă Simex

27 Feb 2015 11240