Reduceri Masive de Black Friday la Casa Mobila Simex!

De Black Friday, in perioada 27.11.2014-30.11.2014, magazinele Casa Mobila Simex va intampina cu reduceri de 20% la orice garnitura completa din paleta de mobilier.
 Va puteti mobila locuinta alegand cele mai importante si valoroase colectii de mobilier din esente de lemn nobil,  concepute de designerii proprii conform tuturor  tendintelor actuale de confort si functionalitate. Finisajele inalt calitative ale mobilei noastre, precum si diversitatea modelelor  vor defini un stil soft, deosebit de elegant si cu personalitate pentru casa dumneavoastra, aducand caldura si distinctia lemnului natural in prim-plan.

20% Reducere la Sufragerii

Prin nobletea materialelor utilizate si design-ul pretios, seturile de sufragerii Casa Mobila Simex devin interiorul de referinta al casei dumneavoastra.  Recunoscute in timp  si apreciate constant de catre clientii fideli pentru calitatea foarte buna, sufrageriile noastre s-au impus in randul iubitorilor mobilei de arta, atat pe plan national, cat si pe pietele internationale.

*Sufrageria Cristina
 
De Black Friday, va puteti achitiona orice model de sufragerie din portofoliul nostru si beneficiati de o reducere de 20% la garnitura completa.

*Sufrageria Firenze

20% Reducere la Dormitoare

Dormitoarele Casa Mobila Simex au fost dintotdeauna in topul preferintelor clientilor nostri intrucat se disting prin design-ul atent lucrat, rezistenta in timp si rafinamentul sculpturii manuale si al intarsiilor florale aplicate.

*Dormitorul Venetia Lux
 
 Fiecare model confera o emotie incofundabila cumparatorului prin formele elevate si armonioase, care ating cele mai inalte standarde de confort si calitate.

*Dormitorul Contessa
Toate modelele de dormitoare Casa Mobila Simex pot fi achizitionate in perioada de Black Friday cu o reducere de 20%.

20% Reducere la Holuri

*Holul Venetia Lux
 

Valentele inalt calitative ale mobilierului Simex se regasesc si in ansamblurile de hol pe care le producem. Conceptul estetic impunator, cu forme si accente cromatice acurate si elegante,  al modelelor noastre de holuri a devenit sinonimul calitatii autentice chiar si pentru cele mai sofisticate gusturi ale clientilor nostri.

*Holul Firenze

 
Ansamblurile de holuri sunt incluse, de asemenea, in promotia de Black Friday, astfel ca le puteti cumpara cu o reducere de 20%, indiferent daca veti alege tapiteria din piele, goblen, plus sau tesatura.

20% Reducere la Seturi TV Plasma

*Plasma Poesis
 
Pastrand unitatea de stil a ambientarii, puteti aduce o nota de distinctie locuintei dumneavoastra optand pentru un set de plasma tv veritabil, cu o manufactura exceptionala. Majoritatea colectiilor Casa Mobila Simex va pun la dispozitie si garnitura de plasma tv, pe care o puteti achizitiona in aceasta perioada tot cu o reducere de 20%.

*Plasma Venetia
 
Pentru mai multe informatii despre promotiile Casa Mobila Simex de Black Friday, va invitam sa consultati site-ul www.mobilasimex.ro, precum si magazinele noastre din Bucuresti si din tara: din Sibiu, Galati, Constanta, Oradea si Arad!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mobilă Simex va invită la Expoziţia de Mobilă „Totul pentru Casă şi Familie”, 17-20 martie 2016, Constanţa (galerie foto)

10 Mar 2016 5982

Vă invităm să descoperiţi noile colecţii Simex!

09 Nov 2015 4866

Cum alegem mobila de dormitor?

11 Jun 2015 7086

Reduceri de pana la 30% la Mobilierul Simex, la Targul Mobila Expo, 26-29 martie, Romexpo!

25 Mar 2015 5238

Mobilă pentru birou din lemn masiv produsă în fabricile Casa Mobilă Simex

27 Feb 2015 11240

Avantajele mobilei executate la comandă

15 Jan 2015 4216

Descoperă noile colecţii Casa Mobilă Simex!

05 Nov 2014 6036

Casa Mobila Simex Reduceri de 10% - 40% la colecţiile expuse în magazine! (galerie foto)

30 Sep 2014 19664

Casa Mobila Simex, un brand românesc de succes

01 Jun 2014 8414