Rolul unui set de TV Plasma din lemn masiv in amenajarea sufrageriei

Design-ul pretios si calitatea superioara a materialelor reprezinta imperativele de stil al seturilor de TV Plasma Mobila Simex. Realizate din esente de lemn masiv atent lucrate, seturile de TV Plasma Mobila Simex vin in intampinarea celor mai ingenioase solutii de amenajare pentru sufrageria dumneavoastra, adaptand aspectul solid si impunator al lemnului natural tendintelor de functionalitate si confort din prezent.

 - Plasma Regina
Set de mobilier Plasma Poesis
Spatiul alocat televizorului are o importanta deosebita in amenajarea sufrageriei noastre si, de cele mai multe ori, luam decizia cu privire la intreg design-ul sufrageriei in functie de amplasarea acestuia. Setul de mobilier TV Plasma Poesis se impune, prin design-ul de inalta calitate, drept piesa centrala in compozitia estetica si echilibrul incaperii amenajate.
 Plasma Poesis se va adapta perfect design-ului sufrageriei dumneavoastra, conturand o atmosfera eleganta, calda si placuta, potrivita oricarui stil de ambientare.
Va invitam sa descoperiti Colectia Poesis in site-ul nostru.


 - Plasma Poesis
Set de mobilier Plasma Firenze
Alaturand un set de TV Plasma celorlalte piese de mobilier din sufragerie (masa extensibila cu scaune, bufet cu oglinda, bufet-vitrina, cristalier, bufet cu vitrina colt, semineu etc) veti realiza o amenajare deosebit de utila si functionala si care inspira mult rafinament.
Setul de Plasma TV Firenze reprezinta solutia optima pentru desavarsirea decorarii sufrageriei dumneavoastra atat din punct de vedere functional, cat si pentru crearea unui ambient care sa surprinda prin eleganta si confort.
Va invitam sa descoperiti Plasma TV Firenze, realizata din esente de lemn masiv, consultand site-ul nostru.

 - Plasma Firenze
Set de mobilier Plasma Cristina
Setul de plasma Cristina pastreaza linia de design clasica, de inspiratie baroca, reprezentativa pentru colectia din care face parte - Colectia Cristina, care cuprinde o gama variata de garnituri: sufragerie, dormitor, hol, bar, cabinet de lucru, plasma.

Plasma Cristina aduce un plus de valoare in ambientul sufrageriei dumneavoastra prin aspectul impunator si solid si structura masiva din esente de lemn natural. Liniile si formele armonioase ale Colectiei Cristina sunt completate cu sculptura bogata, executata manual, care confera o nota de unicitate fiecarei piese de mobilier in parte. Va invitam sa descoperiti Colectia Cristina accesand site-ul nostru

 - Plasma Cristina
Set de mobilier Plasma Cleopatra
Setul de Plasma TV Cleopatra se remarca printr-o virtuozitate a detaliului desavarsita, ce trezeste admiratia prin intensitatea culorii de nuc, intarsia de exceptie, cu motive florale de inalta calitate, si sculptura executata manual de mesterii din fabricile de mobila Simex din Ardeal. 
Colectia Cleopatra este realizata din esente de lemn masiv si cuprinde urmatoarele garnituri: Sufragerie, Dormitor, Hol, Plasma TV, Bar si Cabinet. De asemenea, va aducem la cunostinta ca transportul si montajul mobilei sunt incluse in pretul produsului. Va invitam sa descoperiti Setul TV Plasma Cleopatra, consultand site-ul nostru.

 - Plasma Cleopatra
Set de mobilier Plasma Venetia Lux
Minutiozitatea detaliului sculpturii manuale cu care este realizata Plasma Venetia Lux s-a impus in randul iubitorilor mobiliei de arta, Colectia Venetia Lux fiind recunoscuta pentru eleganta aparte si unicitatea estetica a fiecare piese de mobilier in parte. 
Plasma Venetia Lux reproduce cu fidelitate linia de design clasic ce a consacrat brandul Simex la nivel internationa, conturand un spatiu de relaxare destinat celor mai inalte gusturi. Plasma Venetia Lux poate fi achizitionata atat separat, cat si ca o completare la sufrageria omonima – Sufrageria Venetia Lux.
Colectia Venetia Lux cuprinde un portofoliu extins de garnituri prin care se putem imbraca de la zero locuinta dumneavoastra: Sufragerie, Dormitor, Cabinet, Hol, Bar, Set TV Plasma, Bucatarie, Usi de Interior si Exterior.
Va invitam sa decoperiti pe site-ul nostru setul de Plasma TV Venetia Lux, care pastreaza in detaliu rafinamentul si frumusetea desavarsita a stilului arhitectural Renascentist, aducand un aer nobiliar in locuinta dumneavoastra.

Plasma Venetia Lux
Set de mobilier Plasma Cora
Prin imbinarea rafinata a esentelor de lemn masiv cu finisajul alb-auriu si sculptura executata manual, in basorelief, Plasma Cora creeaza o ambianta plina de eleganta si somptuozitate si se poate adapta estetic atat intr-un interior amenajat in deplin stil clasic, cat si intr-unul decorat conform tendintelor moderne de design interior.

Pentru mai multe informatii despre setul de Plasma TV Cora, piesele de mobilier, dimensiuni si preturi, va invitam sa vizitati site-ul nostru.
 - Plasma CoraVa invitam sa consultati site-ul: www.mobilasimex.ro pentru a descoperi toate colectiile si promotiile Mobila Simex!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Costea

30 Jan, 2016 12:27

Mi-ar plăcea,dar de unde maică atâțea bani!!!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.