Comunicat de presa Amenintarile ministrului Justitiei sunt mult mai grave decat cele ale lui Traian Basescu

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi: Ameninţările adresate de ministrul Justiţiei Alinei Gorghiu sunt mai grave decât cele ale lui Traian Băsescu la adresa Gabrielei Firea
 
 
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat, ca reacţie la declaraţiile lui Robert Cazanciuc la adresa Alinei Gorghiu, că acestea sunt mult mai grave decât afirmaţiile lui Traian Băsescu vizând-o pe Gabriela Firea:
 
„Ministrul Cazanciuc a preluat din obiceiurile lui Traian Băsescu. Acesta a ameninţat-o ieri, voalat, pe Alina Gorghiu, co-preşedintele PNL, cu eventuale dosare în Justiţie, ideea aparţinându-i, probabil, vărului său, premierul Victor Ponta. Cazanciuc a folosit prezumţia de ipotetică vinovăţie, anunţând că în curând vom vedea eventuale probleme legale şi pentru Alina Gorghiu. Şi a facut asta din fruntea Ministerului Justiţiei. Îl informez pe această cale că ameninţările sale cu dosare la adresa unui lider al Opoziţiei – şi nu e prima dată când se întâmplă acest lucru – nu îl vor scăpa pe Victor Ponta de problemele pe care acesta le are cu legea. Nu pot să nu remarc că ameninţările lui Cazanciuc la adresa Alinei Gorghiu sunt mai grave decât cele ale lui Traian Băsescu către Gabriela Firea. Alina Gorghiu trebuie să ia în considerare să îl dea în judecată pe Robert Cazanciuc pentru ameninţare sau şantaj.”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.