COMUNICAT DE PRESĂ PNL

Sediul Partidului Național Liberal din București a găzduit miercuri, 03 iunie a.c., întâlnirea de lansare a Comisiilor de Specialitate ale Tineretului Național Liberal, în cadrul căreia tinerii liberali constănțeni au obținut, în premieră pentru Filiala TNL Constanța, două funcții de coordonare ale comisiilor formate la nivel național.
Astfel, Daniel Popa va fi coordonatorul național al Comisiei de Buget-Finanțe, iar Simona Siloci Ghimpău va coordona Comisia de Sănătate. „Procesul de selecție a fost unul riguros, așa cum este normal pentru o funcție cu impact național. Sunt onorat să reprezint TNL Constanța, prin atribuțiile conferite de președinția Comisiei buget-finanțe. Activitatea mea ca președinte va fi una bazată pe proiecte clare și sustenabile, comisia funcționând pe două principii: competență și responsabilitate”, a declarat Daniel Popa, membru în BPM al TNL Constanța.
La rândul său, Simona Siloci Ghimpău, membru în BPM al TNL Constanța s-a declarat încântată că va coordona Comisia de Sănătate a Tineretului Național Liberal. „Am fost încântată să iau la cunoștință faptul că pregătirea, dar mai ales experiența mea profesională corespunde standardelor unei comisii naționale. Această nominalizare, pentru care mulțumesc Organizației TNL Constanța, este o provocare, dar și o mare responsabilitate, pentru că activez în domeniul sănătății de mai mulți ani și cunosc problemele reale, de la firul ierbii. De aceea, îmi propun, alături de colegii medici din Constanța și din țară, nu doar să constatăm aceste probleme, ci să venim și cu soluții viabile, performante”, a subliniat dr. Simona Siloci Ghimpău.
Comisiile de specialitate ale TNL au ca obiectiv găsirea de soluții practice privind implementarea programului de guvernare al Partidului Național Liberal şi prezentarea acestuia opiniei publice. Mai mult, acestea își propun să asigure resursa umană pentru reprezentarea PNL în structurile executive în plan central şi local. Activitatea comisiilor va începe săptămâna viitoare, urmând ca până la data de 20 iunie, acestea să prezinte un program de acțiuni.
La întâlnirea de la București au luat parte, pe langa coordonatorii comisiilor, președintele Comisiilor de Specialitate ale TNL, Mihnea Vasiliu, copreşedintele TNL România, Costel Alexe, și vicepreședintele TNL România, Bogdan Bola, președinte al TNL Constanța.
 



04 iunie 2015                                   Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 504

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 570

Comisia de Sănătate din Senat a inclus terapia durerii în categoria drepturilor pacienţilor

23 Apr 2024 336

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 508

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 423

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 757

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1361

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 548

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 576

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 928

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 1634

Proiectul de lege a ajuns la Camera Deputaților Radarele poziționate în mod vizibil, cu însemnele distinctive ale Poliției Rutiere!

18 Apr 2024 424

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 851

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2950

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 546