Comunicat PNL Constanta

Copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a declarat vineri, 20 martie a.c., la Școala Politică a Filialei Constanța Tineretului Național Liberal „Politica pentru Tineri”, că momentul noiembrie 2014 a reprezentat „schimbarea agendei publice în România”. Alina Gorghiu le-a mulțumit membrilor TNL Constanța pentru buna colaborare din campania electorală. „Vreau să vă mulțumesc pentru excelenta colaborare din perioada campaniei electorale, care s-a concretizat în cel mai mare succes politic din istoria post-decembristă a PNL - România are acum primul președinte liberal, în persoana domnului Klaus Iohannis. Îmi doresc să vă am alături în continuare și să fim împreună aceeași echipă câștigătoare în bătăliile politice importante care ne așteaptă de acum înainte”, a declarat liderul PNL.

În fața a peste 100 de tineri liberali constănțeni, copreședintele PNL și-a reafirmat sprijinul pentru activitatea organizațiilor TNL, reamintind faptul că propus Biroului Politic Național al PNL modificarea statutului partidului, astfel încat organizațiile de femei și de tineret să primească drept de vot în Comitetele Executive. De asemenea, Alina Gorghiu i-a îndemnat pe tinerii prezenți la eveniment la decență. „Vă rog să fiți decenți în politică. Este umilitor să te cobori la nivelul la care s-a coborât PSD în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Electoratul PNL are pretenții”, a subliniat copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

După întâlnirea avută cu tinerii liberali constănțeni, copreședintele Partidului Național Liberal a participat, la Hotel IBIS, la o dezbatere care a avut ca temă „Rolul profesiilor liberale juridice la consolidarea democrației în România”, la care au fost prezenți numeroși avocați, juriști și notari din Constanța. „Sunt astăzi alături de dumneavoastră pentru a vă transmite un mesaj de deschidere către toate profesiile liberale. Vă reamintesc că în prezent suntem în etapa în care lucrăm la partea de Justiție din Programul de Guvernare al PNL. Vă asigur că la nivel parlamentar avem toată disponibilitatea să dăm sprijin nu numai profesiei de avocat, ci oricărei profesii dacă înseamnă eficientizarea, îmbunătățirea Justiției din România. De asemenea, vroiam să vă anunț un lucru foarte important, și anume acela că s-au reluat discuțiile privind revizuirea Constituției”, a declarat copreședintele PNL. În cadrul dezbaterii, au fost abordate o serie de discuții cu privire la legea insolvenței persoanelor fizice, legea spălării banilor sau legile Big Brother. Nu în ultimul rând, au fost purtate discuții cu privire la oportunitatea existenței unei legi a profesiilor liberale.

La această oră, copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, participă, la sediul Filialei PNL Constanța, la ședința Birourilor Politice Județene reunite (PNL și PDL).
20 martie 2015 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comisia de Sănătate din Senat a inclus terapia durerii în categoria drepturilor pacienţilor

23 Apr 2024 187

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 298

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 285

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 690

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1318

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 520

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 562

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 888

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 1606

Proiectul de lege a ajuns la Camera Deputaților Radarele poziționate în mod vizibil, cu însemnele distinctive ale Poliției Rutiere!

18 Apr 2024 421

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 829

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2926

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 536

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 549

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 474