TUDOREL CHESOI EXCLUS DIN ORGANIZATIA MUNICIPALA A PNTCD CONSTANTA

Constanta 19.02.2015

Biroul Permanent Municipal al PNTCD Constanta, intrunit in sedinta in data de 18.02.2015, a luat act de decizia instantei Curtii de Apel Bucuresti de anulare, , a Hot. Nr. 78/27.05.2013, prin care dl. Tudorel Chesoi era exclus si isi pierdea calitatea de membru PNTCD.

Curtea de Apel Bucuresti a luat aceasta decizie motivand lipsa de procedura a Hot. Nr. 78/27.05.2013 si nu pe fond, nejudecand incalcarile grave ale statutului de catre dl. Tudorel Chesoi.
Biroul Permanent Municipal a luat act totodata de faptul ca dl. Tudorel Chesoi, pana la pronuntarea Curtii de Apel Bucuresti, era suspendat din calitatea de membru, potrivit statutului PNTCD. Pe perioada suspendarii, dl. Tudorel Chesoi, prin actiunile sale a remis catre presa diverse comunicate, erijandu-se in presedintele Organizatiei PNTCD Constanta, semnand in afara cadrului statutar documente fictive, pentru producerea de consecinte juridice, in mod fraudulos, prin folosirea de stampila falsa.

In conformitate cu statutul PNTCD si luand act de incalcarile grave ale acestuia, Biroul Permanent Municipal Constanta a decis prin vot excluderea d-lui Tudorel Chesoi si pierderea calitatii de membru PNTCD.
Dl. Tudorel Chesoi a fost invitat, potrivit statutului PNTCD, pentru clarificari, insa nu a participat.
PNTCD Constanta sesizeaza pe aceasta cale Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta pentru savarsirea de catre Dl. Tudorel Chesoi de fapte penale.
 
Biroul Permanent Municipal PNTCD Constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.