Nicolae Matei va respinge in modul cel mai dur imixtiunile politice

COMUNICAT DE PRESA
19.10.2009

 Atitudinea demagogica a guvernului abuziv PD-L-ist, care, de curand, prin Legea invatamantului legifereaza clar ca numirea directorilor de scoli nu se face pe criterii politice, dar in realitate lucrurile se intampla invers, se va lovi de riposta dura a primarului Nicolae Matei.
 Printr-un ordin al Inspectoratului General Scolar, directorul Scolii Generale „George Enescu”, d-na Sandu Iulia a fost inlocuita cu profesoara de limba franceza, d-na Buburuz Consuela, aceasta inlocuire neavand la baza nici un fel de evaluari pe criterii profesionale si administrative.
 Avand in vedere ca scolile din orasul Navodari sunt administrate de Primarie si ca Scoala Generala „George Enescu” este in acelasi timp si centru bugetar, primarul Nicolae Matei va respinge  in modul cel mai dur imixtiunile politice si numirea ca directori a unor membri si simpatizanti PD-L.
 In situatia in care, Inspectoratul General Scolar nu va revoca ordinul de inlocuire al directorului, desfasurarea sistemului gimnazial de invatamant la Navodari va deveni imposibila.
Semnarea de ordonantari de plata de orice fel, inclusiv salariale, catre acest Centru Bugetar nu va mai fi posibila, datorita lipsei de incredere a primarului, ca ordonator principal de credite, in persoane neevaluate profesional si administrativ.
Regretam, profund polarizarea acerba a luptei politice la toate nivelele societatii romanesti, incluzand aici chiar copiii si scoala.

#######
Departament Relatii Mass-Media


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

PARINTII

24 Oct, 2009 13:09

Noi parintii suntem foarte revoltati de ceea ce se intampla la aceasta scoala unde anul scolar a inceput in conditiile cele mai bune. Inspectoratul scolar in loc sa laude aceasta scoala pentru premiile nationale si judetene obtinute, intervine schimband directorii in timpul anului scolar fara nici o explicatie. Doamna Buhaev aceasta scoala nu a avut schimbati directorii din 3 in 3 luni, a avut directori competenti care ne-au facut sa ne mandrim ca avem copiii la aceasta scoala. Dumneavoastra in loc sa ne sprijiniti, schimbati directori cu o experienta de 30 de ani in aceasta scoala, cu o incompetenta pe care nu o intereseaza elevii si profesorii din aceasta scoala ci numai sa deserveasca un partid politic infect- PD-L? sa va fie RUSINE!!!! Primaria a sprijinit elevii si profesorii si normal ca nu va colabora cu o persoana incompetenta si sa-i dea bani pe mana, asa ca daca vreti binele acestei scoli dati-va DEMISIA!

Articole asemanatoare

Licitații directe CJC cumpără servicii de publicitate aferente unui proiect finanțat prin PNNR. Despre ce este vorba?

16 Apr 2024 414

Primăria Tuzla, județul Constanța, organizează licitația pentru achiziția de mobilier școlar și echipamente digitale

14 Apr 2024 371

Centrul Militar Zonal Constanța Înscrierile pentru instituțiile de învățământ superior militar sunt în toi

13 Apr 2024 429

Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean

12 Apr 2024 544

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 524

Licitații Constanța Licitație pentru dotarea cu echipamente digitale a liceului „Emil Racoviță” din Techirghiol. Când va avea loc (DOCUMENT)

03 Apr 2024 432

Etapa județeană a Concursului de creativitate ”Speak Out”, ediția a XVI-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța (FOTO)

02 Apr 2024 603

Licitații Constanța Primăria Topalu, achiziție de la o firmă din Ploiești care vizează Școala Gimnazială nr. 1 din comună (DOCUMENT)

01 Apr 2024 496

Părinții din Constanța susțin instalarea sistemelor de supraveghere audio-video în unitățile de învățământ preuniversitar

01 Apr 2024 460

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

29 Mar 2024 557

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța Echipa de volei, medaliată la Campionatul Militar (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 667

Cumpărări directe Constanța O firmă de apartament din București va livra Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca“ 40 de laptopuri (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 435

ISJ Constanța, precizări despre cazul de la Școala Gimnazială Ferdinand, unde o învățătoare este acuzată că ar fi agresivă cu elevii - VIDEO

26 Mar 2024 1250

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 579

Intervenții ale polițiștilor în Murfatlar și Năvodari, județul Constanța. Constatări

20 Mar 2024 643