Communicat Primaria Ovidiu 21 Septembrie 2015

Cele mai bune investitii pe termen lung sunt cele in copii. De aceea prin programul,, Investim in performanta ’’ se investeste in scoli, sport, cultura si sanatate prin crearea cat mai multor spatii verzi, locuri de joaca si parcuri. ( primar George Scupra)

Incepand cu anul 2012 au fost realizate mai multe locuri de joaca in Orasul Ovidiu: cel din zona blocurilor CD, cel din zona blocurilor ANL, locul de joaca din Satul Poiana, in cel mai scurt timp se va realizarea un loc de joaca in Satul Culmea.

In acest moment se afla un derulare proiectul de construire a parcului de pe malul lacului Siutghiol in suprafata de aproximativ 6000 mp,care va fi inaugurat in primavera anului 2016,  parc ce se realizeaza din fonduri europene cu o investitie de 1.000.000 euro. 

Duminica, 20 septembrie 2015, a fost inaugurat Parcul Primaverii din Orasul Ovidiu ! Acesta se afla situat pe Str. Primaverii, de unde si denumirea acestuia, in imediata vecinatate a salii de sport din oras. Investitia a fost sustinuta din bugetul local dar si din sponsorizari.
Parcul are o suprafata de 2225 mp si are ca dotari 2 spatii de joaca dotate cu balansoare, topogan, leagane pentru copii, un teren de sport in suprafata de 120 mp, banci, 2 foisoare, 2 cismele de apa, 1 fantana arteziana, mobilier urban si spatii verzi unde copii impreuna cu parintii se pot juca si relaxa, urmand ca in perioada urmatoare cand natura va intra in repaus vegetativ sa se planteze si pomii. Parcul este monitorizat video si are paza permanenta pentru a oferi cele mai bune si sigure conditii de petrecere a timpului liber. 

Inaugurarea Parcului Primaverii a fost transformata intru-un eveniment de sarbatoare pentru toti copiii, parintii si bunicii care au participat, deoarece au avut parte de multe momente frumoase si surprize . Dupa oficierea slujbei religioase de sfintire a parcului a urmat cuvantul primarului George Scupra urmat de momente artistice sustinute de fanfara copiilor, personaje de desene animate, jocuri, concursuri si dans. Toti copiii au primit gratuit din partea primarului George Scupra bauturi racoritoare, vata de zahar, popcorn  si baloane colorate .  Tematica si cromatica parcului au fost realizate de un grup de elevi de la Liceul Tehnologic ’’ Ion Podaru’’,  care sub indrumarea doamnei profesor Anca Cumpanasu au realizat desene artistice in incinta parcului, urmand ca acestea sa fie modificate in fiecare anotimp. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.