Comunicat suspendare primar Primaria comuniei Seimeni

Având în vedere comunicarea încheierii nr.3/28.01.2016, pronunţată de Judecătoria Medgidia – Secţia Penală, în dosarul penal nr. 469/256/2016 si înregistrată la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa, prin care s-a dispus arestul la domiciliu pentru o durată de 30 de zile a primarului comunei Seimeni, domnul Blaj Lucian, Prefectul Județului Constanța, domnul Constantin Ion, în conformitate cu prevederile art. 71 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 26 alin. (1) din Legea nr. 340/2004, republicată, privind prefectul şi instituţia prefectului, a emis Ordinul nr. 69/2016, prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului comunei Seimeni, domnul Blaj Lucian, până la încetarea măsurii arestului la domiciliu.

            Instituţia Prefectului–Judeţul Constanţa, prin compartimentul de specialitate va comunica prezentul Ordin domnului Blaj Lucian, Consiliului Local al comunei Seimeni și Secretarului comunei Seimeni.

            Prezentul Ordin poate fi atacat în fața instanței de contencios administrativ în termenele și condițiile Legii contenciosului administrativ        nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.