In acest weekend capitala muzicii usoare si a umorului romanesc se muta la Techirghiol

 Primarul orasului Techirghiol, domnul Stan Adrian invita toti iubitorii de muzica usoara si umor in perioada 18 – 20 iulie 2014, incepand cu ora 19,00 la cea de-a XIII- a ediție a Festivalului Național – Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii si Tineret "Glasul Speranțelor" si editia a IV-a a Festivalului National de Umor " Scena lu' Tanase".
 
              Pe scena Teatrului de Vară "Jean Constantin" vor evolua 45 de copii din toate zonele țării, care vor încerca să impresioneze cu calitățile lor artistice juriul format din personalități marcante ale muzicii ușoare românești, avându-l ca președinte pe binecunoscutul compozitor Viorel Gavrila.
                     
          Festivalul de Muzica Usoara este structurat pe trei secțiuni de vârstă: 5 - 8 ani, 9 – 12 ani, 13 – 16 ani și este dotat cu premii după cum urmează: trofeul festivalului se acordă celei mai bune voci indiferent de categoria de vârstă din care face parte și este în valoare de 1000 lei. Premiul I – 600 lei, premiul II – 500 lei, premiul III - 400 lei și o mențiune în valoare de 150 lei. Aceste premii se acordă pentru fiecare categorie de vârstă în parte.
 
          La aceasta editie a Festivalului National de Umor " Scena lu' Tanase" vor fi prezente trupe de umor din : Sibiu, Fagaras, Campulung Moldovenesc , Eforie si Constanta.
 
          Duminică, 20 iulie 2014, începând cu orele 19,00, "Gala Laureaților" va fi practic seara in care spectacolul de revista se intoarce pe scena Teatrului de Vara " Jean Constantin" si cele mai bune prestatii artistice vor fi premiate.
 
 
Primar,
 
STAN ADRIAN

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei zile de spectacol la Techirghiol De vineri până duminică, suntem invitaţi la Festivalul Naţional Concurs „Glasul Speranţelor“

23 Jun 2016 2814

Techirghiol, capitala muzicii şi a umorului românesc

16 Jul 2014 2132