Atenţie se opreşte apa!

Pentru executarea unor lucrări de racordare rețele noi la sistemul centralizat de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri 26 februarie 2014, între orele 08,00 – 16,00. Vor fi afectați consumatorii din zona Complexului Flămânda, cartierul Tomis I și cei de pe strada Nicolae Iorga pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Al. Panselei și Mircea cel Bătrân, precum și abonații alimentați prin punctul termic nr.112.
Tot pentru executarea unor lucări din cadrul POS Mediu, de reabilitare rețele distribuție, SC RAJA SA oprește furnizarea apei potabile joi, 27 februarie 2014, în intervalul 08,00 – 20,00. Vor fi afectați consumatorii de pe strada Traian între Terasa Colonadelor și Restaurant Albatros și zona de blocuri de pe Al. Lupeni cu punctul ermic nr.63.
Ne cerem scuze faţă de constănțenii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
 
Biroul de presă
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.