Comunicat RAJA - Atenție, se oprește apa! - 18.02.2015

Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala ce pleaca de la statia de pompare Bifurcatie Cumpana si alimenteaza localitatile Eforie Nord  si Agigea, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile din aceasta noapte (18 spre 19 februarie 2015), ora 24,00 si pana    maine (19 februarie 2015), ora 14,00. Vor fi afectati consumatorii din localitatile Eforie Nord si Agigea. Avaria a aparut pe traseul conductei din  localitatea Agigea, pe strada Lucian Blaga in zona racordului cu conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 200 mm, ce asigura  alimentarea cu apa a localitatii.

Avand in vedere complexitatea lucrarilor, la fata locului au fost trimise, incepand cu ora 15,00, mai multe echipe de interventie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor pregati dinainte lucrarea propriu-zisa de remediere a avariei, astfel incat oprirea de apa sa fie facuta strict pe perioada lucrarilor de reparatii.

Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor  face tot posibilul pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp. Totodata, rugam toti consumatorii din Eforie Nord si Agigea sa-si asigure  rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.