A fost identificat suspectul în cazul atentatului de la Manchester. Cine este acesta

Poliția britanică a dezvăluit numele suspectului autor al atentatului comis luni seară la Manchester și soldat cu 22 de morți și cel puțin 59 de răniți - este vorba despre Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, relatează Reuters.

''Pot confirma că bărbatul suspectat de comiterea atrocității de noaptea trecută este Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani. Prioritatea noastră, alături de structurile antitero ale poliției și de partenerii noștri din domeniul securității, este de a continua să verificăm dacă el a acționat singur sau ca parte a unei rețele mai extinse'', a declarat șeful poliției din Manchester, Ian Hopkins, care a precizat că nu va face alte comentarii despre Abedi în acest stadiu al anchetei.

Conform declarațiilor a doi oficiali din SUA care au ținut legătura cu autoritățile britanice, Salman Abedi ar fi venit cu trenul de la Londra la Manchester.

Potrivit publicației The Telegraph, părinții lui Salman Abedi — Samia Tabbal (50 de ani) și Ramadan Abedi — s-au născut în Libia, dar au emigrat la Londra, înainte de a se muta în zona Fallowfield, din partea de sud a orașului Manchester, unde au trăit cel puțin zece ani.

Sursa: Agerpres.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.