Ambulanţele din Constanţa au nevoie de reparaţii! Cât costă aceste servicii (document)

Ambulanţele din Constanţa intră în reparaţii! Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a lansat un anunţ de consultare de piaţă cu privire la „Serviciile de reparare şi de întreţinere a vehiculelor şi a echipamentelor aferente şi servicii conexe pentru autosanitare” în vederea reparării autosanitarelor mărcile Mercedes-Benz (20 de autosanitare), Volkswagen (18 autosanitare), Fiat (nouă autosanitare), Citroen (13 autosanitare), Ford (patru autosanitare) şi Dacia (un autoturism).
 
Potrivit anunţului, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa supune consultării preţul fără TVA pentru piesele şi manopera aferentă pieselor. Pentru a putea fi eligibili, operatorii economici interesaţi trebuie să aibă punct de lucru pe raza municipiului Constanţa, să deţină autorizaţie tehnică de funcţionare RAR, minimum clasele 2 şi 3, valabilă (prestatorul trebuie să prezinte o copie „conform cu originalul” după documentul emis de RAR), după cum urmează, pentru următoarele tipuri de operaţiuni: reparaţii şi/sau reglări ale ansamblurilor mecanice, reparaţii şi/sau reglări ale echipamentului electric şi/sau electronic, acoperirea de protecţie anticorozivă a caroseriei vehiculelor şi/sau componentelor acestora (vopsire, terosonare, polişare etc.), precum şi activităţi de montare, reparare, verificare a unor componente sau echipamente.
 
De asemenea, potrivit caietului de sarcini, prestatorul trebuie să deţină în interiorul unităţii un stand de testare a frânei, un stand pentru geometria computerizată a direcţiei, un stand pentru testarea gradului de încărcare a instalaţiei de climatizare, aparat de reglaj faruri, SDV-uri specifice reparaţiilor mecanice, aparatură de diagnoză (tester) computerizată pentru tipul şi modelul de autosanitară din lotul pentru care depune propunerea tehnică, precum şi staţie de ITP şi să facă dovada angajării de personal calificat cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. În plus, pentru a fi eligibili, operatorii economici trebuie să aibă la dispoziţia achizitorului, în permanenţă, un post de lucru cu elevator, să asigure garanţia lucrărilor, tractarea gratuită şi să aibă în permanenţă un stoc de consumabile şi piese de schimb pentru reducerea timpilor de staţionare a autosanitarelor în service.
 
În baza contractului, prestatorul va efectua şi inspecţia tehnică periodică, conform graficului anual. Firmele interesate pot să transmită online propunerile, până pe 5 octombrie, aceasta fiind şi termenul-limită pentru consultarea cu privire la licitaţia deschisă online.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta caietul de sarcini depus de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa cu privire la „Servicii de reparare şi de întreţinere a vehiculelor şi a echipamentelor aferente şi servicii conexe pentru autosanitare”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Europarts Services SRL va repara autosanitarele Mercedes ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța! (DOCUMENT)

20 Feb 2024 652

UPDATE Mai multe persoane rănite într-un accident rutier în județul Sibiu. Doi copii, printre victime (GALERIE FOTO)

21 Jan 2024 770

ISU Dobrogea, acord cadru de peste un milion de euro pentru repararea şi întreţinerea autospecialelor (DOCUMENT)

16 Oct 2023 1126

UPDATE Carnagiu în județul Suceava! Trei tineri, decedați într-un cumplit accident! Alte două victime, grav rănite (GALERIE FOTO)

21 Aug 2023 1738

Incendiu la terasa unui bloc! Pompierii intervin în forță

20 Mar 2023 984

UPDATE Tragedie în județul Suceava! Două femei au murit într-un cumplit accident! Doi copii de 2, respectiv 4 ani, grav răniți (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2023 2005

13 persoane rănite într-un accident rutier în județul Bacău. Un microbuz s-a lovit un autotren (GALERIE FOTO)

07 Feb 2023 1251

UPDATE Un motodeltaplan s-a prăbușit! Doi bărbați sunt răniți (GALERIE FOTO)

08 Oct 2022 1011

​Intervenție de urgență! Un mal de pământ a căzut peste o persoană care efectua lucrări la rețeaua de canalizare din Agigea (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Sep 2022 3903

Trei persoane reținute la Constanța pentru trafic de minori! Victima, un copil de 13 ani. Cum acționau suspecții

26 Aug 2022 1809

Accident rutier în lanț pe Autostrada A1, pe sensul spre București. Sunt mai multe victime. Un bărbat, decedat (GALERIE FOTO)

28 Jul 2022 2325

UPDATE Dâmbovița. 11 persoane rănite, după un accident rutier între un microbuz și un autoturism. A fost activat Planul Roșu

29 Jun 2022 1093

UPDATE. Accident rutier la intrare în stațiunea Costinești, județul Constanța (GALERIE FOTO și VIDEO)

22 Jun 2022 1826

Intervenție de urgență în județul Brăila! Două persoane au căzut într-o fântână. Salvatorii, chemați în ajutor (GALERIE FOTO)

28 May 2022 1441

12 ambulanțe de transport nou-născuți în stare critică recepționate de MAI. Câte vor ajunge la Constanța

03 May 2022 1501