UPDATE! Apel pe Facebook pentru găsirea familiei unei fetiţe găsite pe o stradă din Constanţa. Sute de persoane au preluat mesajul

O fetiţă a fost găsită pe o stradă din Constanţa în apropierea Centrului Psihologic Marea Neagră. Reprezentanţii Centrului au lansat şi un apel pe Facebook în speranţa că cineva o va recunoaşte pe micuţă şi aceasta va ajunge la familia ei.

"Azi 30.05.2017 la ora 14.00 doua persoane au adus aceasta fetita pe care au gasit-o pe strada la sediul Centrului Psihologic Marea Neagra ! Raspunde la numele de Sara . Nu stie unde locuieste. Se afla la sediul nostru din str. Andrei Muresanu nr. 8. Am umblat prin cartier, dar fara succes ! Nu vrem sa o ducem intr-un centru pt copii abandonati, pana la gasirea familei . Incercam sa tragem de timp poate gasim familia !
Vorbeste despre o mama care a plecat cu trenul ! Este cuminte si nu plange !" - se arată în mesajul postat pe Facebook. 


În scurt timp, apelul a fost preluat de peste o mie de persoane care speră că cineva o va recunoaşte pe fetiţă.

În acest caz au fost anunţaţi şi poliţiştii care au deschis o anchetă. Potrivit oamenilor legii a fost un apel la 112 la ora 14.10 de la o persoană care ar fi găsit fetița în cauză pe strada. Un echipaj de la Secția 4 politie a ajuns la fața locului și va conduce toate persoanele la sediul secției de poliție conform procedurilor in astfel de situații. Vor fi contactați și reprezentanții Direcției pentru protecția copilului pentru clarificare situației de fapt și luarea măsurilor legale.

UPDATE: ora 15.25

Părinţii fetiţei au venit la Secţia 4 Poliţie şi au luat fetiţa. 

"MULTUMESC !!! AM REUSIT ! :) :) :) Sara si-a gasit FAMILIA cu ajutorul dvs al celor ce ati distribuit postarea ! Am reusit sa evitam impreuna, o noapte petrecuta de Sara intr-un centru de plasament ! In momentul de fata copilul se afla la Sectia 4 Politie Constanta unde s-au prezentat si parintii pentru lamuriri ! FACEBOOK-ul uneori te ajuta ! In aproximativ 50 de minute am putut sa gasim familia !" - este mesajul postat de reprezentanţii Centrului Psihologic Marea Neagră la scurtz timp după ce micuţa a ajuns în braţele părinţilor ei. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Poliţiştii din Constanţa în alertă. O fetiţă de 9 ani a dispărut după ce a plecat de la şcoală

09 Jun 2017 5985

UPDATE2 - Fetița din Vaslui, dispărută acum două zile, a fost găsită în viață. Băiatul a murit!

21 Apr 2016 2749

Dispărută timp de 18 ore O fetiţă româncă a fost salvată dintr-o pădure de un câine al salvamontiştilor

30 Aug 2015 2097

Fetiţa dispărută la Hârşova, găsită, de unchiul său, înecată sub un ponton

21 Aug 2015 2148

UPDATE 1 Pompierii caută o fetiță de opt ani, dispărută în portul Hârșova

19 Aug 2015 2807

Alertă generală Polițiștii caută o fetiță de 8 ani

30 Jun 2015 1878

Alertă în Mamaia, după ce o fetiță a dispărut de pe plajă

27 Jun 2015 2480