ARSVOM scoate la licitaţie două contracte Şalupa „Jupiter” şi remorcherul „Hercules” intră în reparaţii (documente)

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) anunţă organizarea a două proceduri publice pentru atribuirea a două contracte referitoare la modernizarea unei şalupe şi a unui remorcher.
 

Primul, cu o valoare estimată totală de 566.660 de lei fără TVA, se intitulează „Servicii de modernizare cu andocare, extragere ax şi cârmă, lucrări de doc, lucrări diverse la şalupa Jupiter, cu prezentare la inspecţia ANR-IT” şi constă în mai multe lucrări de reparaţie ce urmează să fie executate la ambarcaţiunea menţionată. Conform datelor din caietul de sarcini, şalupa urmează să fie transportată din dana 77 la locul unde urmează să fie reparată. De asemenea, întreaga parte tehnică a şalupei urmează să treacă prin schimbări majore: de la curăţat şi vopsit table, până la schimbarea supapelor, a sistemului de iluminat, montarea unor noi bucşe şi înlocuirea şi montarea filelor de tablă, dar şi a balustradelor.
 
Conform anunţului de participare numărul 170054, publicat în data de 23 septembrie 2016, agenţii economici interesaţi de câştigarea acestui contract pot depune ofertele până la data de 27 octombrie 2016, ora 10.00, urmând ca acestea să fie evaluate pe 18 noiembrie 2016.

„Hercules” intră în reparaţii 

Cel de-al doilea contract se intitulează „Servicii suplimentare de modernizare şi retehnologizare a remorcherului maritim multifuncţional cu clasa de gheaţă Hercules” şi are o valoare totală estimată fără TVA de 2.250,900 de euro.
Conform anunţului de participare numărul 169898, din data de 20 septembrie 2016, obiectul contractului este constituit de serviciile de modernizare şi retehnologizare a remorcherului „Hercules”.
 
Agenţii economici interesaţi să câştige acest contract pot depune ofertele până la data de 24 octombrie anul curent, ora 16.00, urmând ca acestea să fie evaluate pe 17 noiembrie 2016.

Condiţii pentru participanţi 

Societăţile comerciale interesate de câştigarea acestui contract trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, cum ar fi: cifra de afaceri medie anuală a acestora pentru activitatea din ultimii trei ani trebuie să fie cel puţin egală cu valoarea de 4.501,800 de euro. De asemenea, o altă condiţie pe care societăţile interesate trebuie să o întrunească se referă la prestarea serviciilor similare a căror valoare cumulată trebuie să fie de cel puţin 2.250,900 de euro, conform datelor din caietul de sarcini.

Responsabilii de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Daniel Manole - director general, Nina Carmen Anghel - şef Serviciu Financiar-Contabilitate, Cozmin Pisică - şef Serviciu Tehnic, Alexandrina Gabriela Neagu - şef Birou Investiţii şi Achiziţii Publice, ing. Laura Stănescu - Biroul de Investiţii şi Achiziţii Publice, consilierul juridic Costin Crenguţă - din cadrul Compartimentului Juridic, consilierul juridic Monica Radu şi George Emilian Dan - din cadrul Biroului de Investiţii şi Achiziţii publice şi Mihaela Simona Șerban şi Geta Sava - din cadrul Serviciului Financiar-Contabil.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţurile de participare la cele două licitaţii menţionate mai sus.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.