Aurelian Marin, asociat în mai multe firme constănţene, candidează pentru conducerea ANAT

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) îşi va alege în martie o nouă conducere, trei proprietari de agenţii - Aurelian Marin, Dan Anghelescu şi Andrei Răzvan Nacea - candidând pentru funcţia de preşedinte, iar alte 19 persoane, pentru Consiliul Director.

Actualul preşedinte al ANAT, Lucia Nora Morariu, şi-a depus candidatura pentru Consiliul Director după al doilea mandat de doi ani la conducerea asociaţiei, început în martie 2013, se arată într-un comunicat al organizaţiei.

„E nevoie de forţe proaspete la conducerea ANAT, de oameni care să înţeleagă că trebuie să se implice direct în activitatea asociaţiei şi în folosul membrilor pe care doresc să îi reprezinte şi să îi conducă. Se doreşte de mult o întinerire şi o schimbare a echipei de conducere a ANAT“, a declarat Morariu.

Funcţia de preşedinte al ANAT este una onorifică, neretribuită.

 Cine este Aurelian Marin


Managerul general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa, Aurelian Marin, are o experienţă de aproape 20 de ani în industria turismului. El este şi preşedintele Regiunii Sud-Est a ANAT, preşedintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică şi în cea de Marketing Intern. Programul său de management vizează dezvoltarea și promovarea turismului și adaptarea la modul dinamic în care astăzi relaționează piețele turistice mondiale.

 
„Am identificat multe probleme pe care le consider prioritare, printre care: promovarea internă și externă, educația în întreg angrenajul de turism, unificarea partenerilor din turism într-o singură voce pentru a aduce consistență și credibilitate în demersurile făcute pe lângă autorități. Sunt probleme care se adaugă celor strict specifice branșei“, precizează Aurelian Marin.
 
„Am legături de colaborare cu foarte multe agenţii de turism din România şi doresc să mă bazez pe această bună relaţionare astfel încât să o transform într-o platformă de comunicare liberă, sinceră şi directă, în interesul membrilor ANAT şi al ANAT, ca entitate“, mai spune candidatul la funcția de președinte.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Aurelian Marin apare în nouă firme: Amarino SRL (Constanţa), Capitol Aventura SRL (Medgidia), Marian Aurelian Marius Întreprindere Individuală (Eforie Nord), Tour Consult Management SRL (Constanţa), Marina Tours SRL (Constanţa, radiată), Marin Gh. Viorica Vila Coral Întreprindere Familială (Constanţa, radiată), Net Holiday SRL (Constanţa, radiată), Paradis Holidays SRL (Constanţa, radiată), Paradis Tours SRL (Constanţa, radiată).
 
Amarino SRL a fost înfiinţată în anul 1995 şi se ocupă în principal de „activităţi ale tur-operatorilor“. Asociaţii sunt Viorica Marin (cu patru părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%) şi Aurelian Marius Marin (cu 16 părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80%), care mai deţine şi funcţia de administrator. Potrivit vrajitorul.eu, firma înregistrase la sfârşitul anului 2013 o cifră de afaceri de 359.167 de lei, un profit de 106.238 de lei şi doi salariaţi. Compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare, potrivit vrajitorul.eu.
 

Capitol Aventura SRL a fost înfiinţată în 2014 şi se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive“. Asociaţii şi în acelaşi timp administratorii societăţii sunt Cosmin-Virgil Stanciu (cu 50 de părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%) şi Aurelian Marius Marin (cu 50 de părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%).
 
Marian Aurelian Marius Întreprindere Individuală a fost înfiinţată în 2009 şi are ca domeniu principal de activitate „facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată“. Unicul asociat este Aurelian Marius Marin.

 
Tour Consult Management SRL a fost înfiinţată în 2005 şi se ocupă de „activităţi ale tur-operatorilor“. Asociaţii sunt Viorica Marin (cu 25 de părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%) şi Aurelian Marius Marin (cu 25 de părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%), care mai deţine şi funcţia de administrator. Potrivit vrajitorul.ro, cifra de afaceri înregistrată la sfârşitul anului 2013 a fost de 56.701 lei, un profit 0 şi un salariat. Conform informaţiilor puse la dispoziţie de vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară precară, iar nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi cel al indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.