Blaxy Girls si Costi Ionita le canta vanatorilor de la Balc

blaxygirls.jpgZi plină: 45 de mistreţi au căzut răpuşi de cele 45 de celebrităţi invitate de Ion Ţiriac la vânătoarea anuală de la Balc, devenită deja tradiţie.

Printre invitaţii fostului tenisman se află Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului auto cu acelasi nume, Klaus Mangold fost presedintele Daimler Chrysler, Franz Rauch, proprietarului unei marci cunoscute de sucuriSiegfried Wolf, presedintele companiei de componente auto Magna Europa, Alfred Baumhauer, un designer de bijuterii renumit in Europa, care lucreaza pentru Cartier, sau tenismenii Goran Ivanisevici si Boris Beker. 

Ştirile ProTv informează că dupa prima partida de vanatoare, oaspetii straini au fost poftiti, la un pranz romanesc in aer liber, unde s-au incalzit cu tuica, si vin fiert.

„S-au trezit cu totii in zori si au pornit dupa mistreti. Aproape o suta de haitasi, angajati de Ion Tiriac, au manat porcii in bataia pustilor. 45 de animale au cazut in patru ore!

Dupa vanatoare, 25 dintre cei mai puternici oameni ai Europei au fost invitati de Ion Tiriac sa ia pranzul intr-un foisor rustic. Oaspetii, imbracati in costume scumpe de vanatoare, s-au asezat la mese de lemn si au stat pe butuci acoperiti cu blanuri de oaie. Obositi de atata goana si inghetati de frig, au fost intampinati romaneste

Obisnuiti cu delicatese culinare, servite in localuri de lux, unii dintre cei mai bogati oameni din Europa au mancat cu pofta ciorba de fasole cu afumatura si tochitura, iar la desert, placinta cu mere.

Joviali si destinsi, vanatorii n-au pierdut ocazia sa vorbeasca si despre potentialele afaceri pe care le-ar putea face in Romania. Inevitabil, au adus vorba si despre criza.

Dupa ce s-au ospatat si au mai prins puteri, vinul fiert, aromat cu scortisoara si bucati de mar, servit cu darnicie, le-a dat energie pentru inca o partida de vanatoare. Si-au admirat unul altuia echipamentul special, cu bocanci incalziti electric, dar si pustile scumpe", relatează ProTv. 

În această seară, oaspetii miliardarului Ion Tiriac sunt invitati la o cina cu specific romanesc, pe domeniul din Balc. Buna dispoziţie va fi asigurată de numeroşi cântăreţi de muzică populară, dar şi de Costi Ioniţă şi protejatele sale de la Blaxy Girls. Vânătorii se vor intinde insa prea mult, pentru ca duminica, in zorii zilei, este programata ultima partida de vanatoare.

Pe domeniul de la Balc au fost adusi din strainatate peste 700 de porci. 

Duminica este programata si poza de grup, in care unii dintre cei mai celebri oameni politici si de afaceri din Europa se vor fotografia impreuna cu trofeele. 

Carnea mistretilor ucisi in timpul vanatorii va fi donata unor familii sarmane din Balc si din satele apropiate, mai informează ProTV.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 422

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 609

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 682

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 477

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 547

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 537

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 724

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3373

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13947

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 904

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 906

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1930

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1307

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2805

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6819