Bloc de patru etaje pe malul lacului Siutghiol



SC Absolut Inkasso SRL va demara construcţia unui bloc de patru etaje, cu destinaţia locuinţe colective, pe strada Rubinului, parcela A561/10, lot 5, mai exact pe malul lacului Siutghiol.

 
În acest sens, la Agenţia pentru Protecţia mediului Constanţa, Absolut Inkasso SRL a depus memoriul de prezentare pentru proiectul „Construire imobil Ds+P+3E+4E, locuinţe colective“. Pentru viitorul imobil, Primăria Constanţa e emis certificatul de urbanism 3.653 din 20.11.2014. Viitoarea clădire va fi ridicată pe un teren de 500 mp şi va avea o suprafaţă desfăşurată de 1.149,93 mp.

 Din datele Registrului Comerţului

 Absolut Inkasso SRL a fost înregistrată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 348.
Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“ este Elena Ceauşu, născută în anul 1958, în Eschibaba, Tulcea. Potrivit Registrului Comerţului, Elena Ceauşu mai figurează ca asociat în firma Nova Tour Invest SRL, care deţine Hotelul Prahova din Eforie Nord.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.