UPDATE 2 Cafeneaua Leeloo de pe malul lacului Tăbăcărie a fost demolată (galerie foto+video)

Localul Leeloo, printre puţinele cafenele care se află pe malul lacului Tăbăcărie, a fost demolat.

În imaginile surprinse astăzi, 6 martie, de redactorii ZIUA de Constanţa, se poate observa că mai mulţi oameni sunt implicaţi în procesul privind demolarea.

UPDATE 2, 7 martie, ora 14.56

Unitatea a fost sancţionată de poliţiştii locali pentru executarea de lucrări de construcţie fără autorizaţiile legale. Potrivit unor surse oficiale, deoarece operatorul economic nu s-ar fi conformat măsurilor din procesele verbale de constatare a contravenţiilor, autoritatea publică locală a emis două dispoziţii de demolare a lucrărilor construite pe domeniul public din parcul Tăbăcăriei, iar ca urmare agentul economic a eliberat locaţia, demolând construcţia.  
UPDATE 1, ora 18.25
 
Am încercat să contactăm reprezentanţii Leeloo, însă numerele de telefon pe care le aveam la dispoziţie nu funcţionau. În acest caz, am recurs la reţeaua de socializare Facebook. În urma întrebării „De ce a fost luată decizia de a fi demolat localul?”, ni s-a răspuns să îl întrebăm pe primarul Decebal Făgădău. Încă nu am primit un răspuns, când îl vom obţine, îl vom publica în cel mai scurt timp.


Citeşte şi


Sursa foto+video: ZIUA de Constanţa


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

De ce a fost demolată cafeneaua Leeloo

07 Mar 2017 6228

UPDATE Leeloo, localul de pe malul lacului Tăbăcărie unde bei o cafea bună, la un preţ decent (galerie foto)

21 Oct 2016 9553

„Dăruieşte primul zâmbet unui copil”, la Leeloo Caffe

24 May 2014 2272