Cătălin Dan Gemănar, decedat în accidentul dintre Mihai Viteazu și Tariverde, condus pe ultimul drum

Cătălin Dan Gemănar, decedat în cumplitul accident produs vineri seară, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Tariverde şi Mihai Viteazu, a fost condus pe ultimul drum astăzi.

Slujba de înmormântare s-a oficiat la ora 12.30, la Biserica Sf. Nicolae a Mănăstirii Cernica, înmormântarea având loc la Cimitirul Mănăstirii Cernica.

Pe pagina sa de Facebook, Cătălin Dan Gemănar se prezenta ca fiind director tehnic la Liga Profesionistă de Fotbal. Acesta mai arăta că a fost agent de securitate la Bat, a studiat la ANEFS Bucureşti şi la Liceul Agroindustrial Rădăuţi.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accidentul cumplit din zona Tariverde Patru ani de la moartea lui Dan Cătălin Gemănar, fost oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal

07 Apr 2021 5773

Un an de la teribilul accident din zona Tariverde. A murit, zdrobit de tren, un celebru om de fotbal. Fost ofițer SPP. Era cu mașina lui Gino Iorgulescu (galerie foto)

07 Apr 2018 7957

Ionuț Budi despre Cătălin Dan Gemănar mort în accidentul dintre Mihai Viteazu și Tariverde

09 Apr 2017 19803

Cine este Gino Iorgulescu, a cărui mașină a fost implicată în cumplitul accident dintre Tariverde și Mihai Viteazu

08 Apr 2017 11388

UPDATE! Cine este Dan Cătălin Gemănar mort azi noapte în teribilul accident de la Tariverde judeţul Constanţa. Mesaje tulburătoare de condoleanțe

08 Apr 2017 27546