CCINA Constanţa promite multe surprize Salonul de Dotări Hoteliere „Litoral 2016“ şi Târgul de Mobilă, la linie de start



Două evenimente importante atât pentru locuitorii municipiului, cât şi pentru hotelieri şi patroni de restaurante şi cafenele se vor desfăşura la Constanţa între 17 şi 20 martie. Este vorba despre Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică „Litoral 2016“ şi Târgul de Mobilă 2016 „Totul pentru casă şi familie“. Ambele evenimente sunt organizate de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi vor fi găzduite de Pavilionul Expoziţional Mamaia.
 
Deschiderea oficială a celor două evenimente este programată pentru ora 12.00. Acestea sunt adresate, în mod special, dar nu numai, deţinătorilor şi managerilor de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică de la malul Mării Negre interesaţi de dotarea sau reamenajarea unităţilor pe care le deţin sau/şi administrează.

În calitate de organizator, CCINA Constanţa



aduce unii dintre cei mai mari şi mai importanţi producători şi importatori de produse profesionale de tip HoReCa din România şi, de asemenea, din alte ţări, într-un mediu ideal pentru aceştia de a-şi expune produsele sau de a-şi prezenta serviciile.

Ajuns la cea de-a XIV-a ediţie, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică „Litoral 2016“ se adresează în mod special proprietarilor şi managerilor unităţilor de turism şi alimentaţie publică din zona litoralului românesc interesaţi de dotarea sau modernizarea afacerilor lor. Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică este singurul eveniment de acest gen din Constanţa ce reuneşte, an de an, în acelaşi loc, firme producătoare de mobilier profesional şi specializat pentru hoteluri, restaurante, cafenele şi toate unităţile de tip HoReCa, în general.

Companiile prezente oferă posibilitatea de a crea un sistem de soluţii complete, orientate înspre realizarea ideilor creatoare ale proprietarilor din industrie. Astfel, se va ajunge la dezvoltarea sau consolidarea parteneriatelor cu producători de mobilă, accesorii şi utilaje din cadrul industriei de mobilă. Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă a anului, la începutul pregătirilor pentru sezonul estival.
 
Tematica salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa: mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii; echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare, articole de unică folosinţă; mobilier pentru săli de conferinţă, cinema, amfiteatru; soluţii de închideri şi construcţii din sticlă; echipamente pentru spălătorie de rufe; echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice; lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională; automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare; instalaţii sanitare şi accesorii, corpuri de iluminat; produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare; signalectica hotelieră; produse alimentare şi nealimentare.

Târgul de Mobilă, o invitaţie celor care doresc să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă



Târgul de Mobilă „Totul pentru Casă şi Familie“, ajuns la acea de-a V-a ediţie, reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, evenimentul constituie o provocare în dificila alegere între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul celor cu design modern şi funcţional. Vizitatorii Târgului de Mobilă vor putea afla noile tendinţe în materie de design interior, atât pentru spaţiul rezidenţial, cât şi pentru hoteluri şi restaurante. Producătorii şi distribuitorii din România sunt prezenţi de fiecare dată cu oferte adaptate gustului şi posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători. Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.
 

Una dintre temele principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.
 
Ambele târguri - Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică „Litoral 2016“ şi Târgul de Mobilă 2016 „Totul pentru casă şi familie“ - pot fi vizitate după următorul program: 17-19 martie, între orele 10.00 şi 18.00, iar pe data pe 20 martie, între 10.00 şi 16.00.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 600

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1170

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 1042

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 884

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 847

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 821

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2895

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1596

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1339

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2394

Instituția Prefectului - Județul Constanța va organiza alături de alte instituții campanii de informare a agenților economici din județul Constanța

03 Apr 2023 1240

Forumul Oamenilor de Afaceri, găzduit de Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 1701

La CCINA Constanța, sub egida OSIM, „Trofeul Creativității la Constanța” 2022

08 Dec 2022 1451

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2022 2104

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Nov 2022 2080