Ce vor discuta acţionarii Comvex SA la Adunarea Generală Extraordinară din februarie

Consiliul de Administraţie al SC Comvex SA Constanţa, cu sediul în incinta Port, dana 80-84, convoacă, pe data de 24 februarie, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) societăţii. În cazul neîndeplinirii condiţiilor de cvorum necesare pentru desfăşurarea AGEA, o a doua convocare va avea loc pe 25 februarie, ora 12.00. Anunţul a fost publicat în Monitorul Oficial din 23 ianuarie.
 
Pe ordinea de zi sunt incluse următoarele puncte: adoptarea unei decizii privitoare la efectuarea de către societate a demersurilor legale necesare în vederea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor emise de Comvex pe piaţa reglementară, administrată de Bursa de Valori Bucureşti şi de SIBEX Sibiu. Un alt punct inclus pe ordinea de zi priveşte efectuarea de către societate a demersurilor legale necesare în vederea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor emise de Comvex pe un sistem alternativ de tranzacţionare, respectiv sistemul ATS, administrat de BVB, sistemul ART, administrat de SIBEX, şi sistemul TATS, administrat de Bursa de Valori Varşovia.

 Din datele Registrului Comerţului

 Comvex SA a fost înregistrată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, incinta Port, dana 80-84. Societatea are un capital social subscris de 14.139.927,5 lei, integral vărsat, compus din 5.655.971 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 2,5 lei. Asociaţii societăţii sunt: Solidmet SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Romulus nr. 4, care deţine 3.576.953 de acţiuni (63,24%), şi Asociaţi listă, care deţine 2.079.018 acţiuni (36,75%). Administratorii Comvex SA sunt: Raimondo De Rubeis, născut în 1958, în Wollongong, Australia, Dan Ion Drăgoi, născut în 1953, în Piteşti, Viorel Panait, născut în 1956, în Constanţa, Panait Ivănescu, născut în 1937, în Galaţi, SC Octogon Shipmanagement SRL, reprezentat prin Liviu Marin Muntean, născut în 1953, în Teiuş, judeţul Alba.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.