Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL se apucă de comerţ

Constanţa Negoescu, asociat unic în cadrul societăţii Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL, a decis completarea obiectului de activitate al firmei.
 
Astfel, societatea se va ocupa de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Celelalte prevederi ale actului constitutiv al societăţii au rămas nemodificate. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Firma Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL a fost înmatriculată în anul 2012 şi are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 268.200 de lei, integral vărsat, este compus din 26.820 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Constanţa Negoescu, născută pe 15.08.1967, în municipiul Galaţi. Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL desfăşoară activităţi de asistenţă medicală specializată. Constanţa Negoescu mai este asociată în Mirelmob SRL, în prezent radiată.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrator nou la Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL

17 May 2021 3364

Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL are un administrator nou

05 Apr 2019 1754

Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator Sfânta Elena de la Mare SRL va oferi şi servicii de cazare

23 Nov 2016 2470