Cinci duplexuri din Saturn, scoase la vânzare de Corpul executorilor bancari BRD (document)

Corpul executorilor bancari BRD scoate la vânzare, prin licitaţie, publică, un imobil situat în localitatea Saturn, strada Corneliu Coposu, nr 48, judeţul Constanţa, conform licitatiapublica.ro.

Imobilul este compus dintr-un teren de 371 mp, conform măsurătorii cadastrale şi 370,97 mp, conform actelor. Destinaţia imobilului este de locuinţă de vacanţă reprezentată de cinci spaţii de cazare (duplexuri). Conform sursei citate, în cauză, debitor este SC Teen Trans Ro SRL, cu sediul în Bucureşti, bulevardul Gheorghe Şincai, nr. 2, care datorează creditoarei BRD – Groupe Societe Generale SA -  Grup Constanţa Sucursala Constanţa, suma de 126.639,15 euro şi 478.560. 71 de lei, conform titlului executoriu reprezentat de contractul de credit încheiat între cele două părţi.

Lista bunurilor scoase la vânzare:

Suprafaţă construită 249,01 mp
Suprafaţă teren 370,97 mp
Număr camere - 5 duplexuri
Regim înălţime P+1E

Despre SC Teen Trans Ro SRL

Conform Registrului Comerţului, SC Teen Trans Ro SRL a fost înregistrată la data de 3 ianuarie 1994 şi are ca obiect de activitate “Alte activităţi anexe transporturilor”. Asociat unic în firmă este  Aminaei Davoud, cetăţean iranian în vârstă de 63 de ani.

Sursa foto: a1.ro


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

TEEN

03 Jan, 2015 21:26

Cele 5 duplexuri sunt finisate la cheie si fac parte dintr-un hotel apartament de 3 stele. Localizarea este pe Faleza Saturn, langa plaja. Fiecare apartament are regim P+1; parterul este compus din Living + Bucatarie, o scara interioara duce la Etaj unde se afla 2 dormitoare decomandate (din care unul cu balcon) si 1 baie. Detalii si fotografii pe wwww.teenhotels.com

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.