Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat Bucureşti - S.A. are un nou director general. Cine va ocupa această funcţie

În data de 19.09.2017, ora 16,00, conform Actului constitutiv al societăţii Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat Bucureşti - S.A., s-a desfăşurat în prezenţa membrilor CA, şedinţa Consiliul de Administraţie şi s-au decis următoarele:

Articolul 1: Se aprobă numirea provizorie a directorului general al Societăţii Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde - S.A. dintre membrii Consiliului de administraţie, în persoana Nicoletei Alina Barbinta, născută la Medgidia şi domiciliată în Bucureşti, începând cu data de 19 septembrie 2017. Perioada mandatului de director general va începe cu data de 19.09.2017 până la finalizarea procedurii de selecţie conform prevederilor O.U.G nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a Întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, dar nu mai târziu de îndeplinirea termenului menţionat în actul constitutiv pentru calitatea sa de membru CA, respectiv 16.07.2019.

Articolul 2: Se împuterniceşte Nicoleta Alina Barbinta pentru a duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri, pentru a completa actul constitutiv al Societăţii şi pentru a înregistra hotărârea la Registrul Comerţului.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.