Consumabilele şi echipamentele de calcul golesc conturile DRDP Constanţa cu peste 120.000 de lei (document)



Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA lansează organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Consumabile pentru echipamente de calcul şi birotică - DRDP Constanţa“.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 380199/06.10.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată a contractului este de 125.000 de lei. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 21.10.2015, ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00. Valoarea garanţiei de participare este de 1.875 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice sunt: Marin Dima, director regional, ec. Alexe Roxana, director economic, Tudor Gabriela, director adjunct Întreţinere Drumuri, Neculai Hodorcă, director adjunct Investiţii, Gabriela Panait, şef serviciu IT, consilier juridic Adrian Tişa, şef Departament Juridic, Teodora Chirică, şef Serviciu Organizare şi Derulare Achiziţii.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa este disponibil anunţul de participare la licitaţie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.