Contractul de pregătire a plajelor pentru sezonul estival va fi scos la licitaţie. Iată valoarea sa! (documente)

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral va organiza şi desfăşura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de pregătire pentru sezonul estival 2017 a plajelor litoralului Mării Negre aflate în administrarea ANAR-ABADL“, în valoare estimată de 437.595 de lei. Aşa cum reiese din anunţul de participare publicat pe licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în prestarea lucrărilor de pregătire pentru sezonul estival 2017 a plajelor litoralului Mării Negre aflate în administrarea ANAR-ABADL, conform cerinţelor din caietul de sarcini. Ofertele pot fi depuse până pe data de 3.04.2017, ora 15.00. Societăţile ofertante vor depune o garanţie de participare în cuantum de 4.370 de lei. 

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: George Papari - director, Adela Mihalcea - director economic, Adrian Chera - director tehnic ELH, Titel Gagiu - director SGA Constanţa, Rodica VasileMihaela Marica - Birou Exploatări Lucrări SGA Constanţa, Gabriela Constantinescu - Compartimentul Juridic, Mirela Oancea, Nela Ene - Biroul Achiziţii, Nicuşor Buzgaru - inginer-şef SGA Constanţa, Lucica Gearap - şef Serviciul Financiar. 

În ce constă contractul 

Execuţia lucrărilor se va face separat, dar concomitent pe un număr de trei tronsoane cu specific şi morfologie diferite, astfel:
- Tronson 1: Năvodari, Mamaia şi Constanţa
- Tronson 2: Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Costineşti
- Tronson 3: 23 August, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.
 
Potrivit contractului, vor fi executate mai multe lucrări de amenajare care să asigure valorificarea potenţialului turistic şi de agrement al plajelor Mării Negre. Scopul final este acela de a reda suprafeţelor de plajă caracteristici geomorfologice corespunzătoare desfăşurării unui turism de calitate. Lucrările constau în curăţarea manuală a plajelor prin colectarea corpurilor străine, încărcarea manuală în mijloc de transport sau containere, îndepărtarea manuală a nisipului depus la zidurile din vecinătatea aleilor de promenadă şi în dreptul gardurilor de protecţie, săpătura mecanizată a nisipului depus la zidurile de sprijin din vecinătatea aleilor de promenadă şi în dreptul gardurilor de protecţie, reabilitarea suprafeţelor de plajă erodate prin transfer de nisip din zonele cu acumulări (dislocare, încărcare, transport şi nivelare în zonele stabilite), demontarea gardurilor de stuf, nivelarea suprafeţelor de plajă, evacuarea depozitelor de scoică din zonele cu depuneri şi transportul acestora în zonele stabilite de beneficiar, transport pentru utilaje. 

Condiţii pentru ofertanţi 

Ofertantul are obligaţia de a preciza partea/părţile din contract pe care urmează să le subcontracteze şi datele de recunoaştere ale subcontractanţilor propuşi. Se va prezenta lista lucrărilor executate în ultimii cinci ani, din care să rezulte că ofertantul a executat la nivelul a maximum trei contracte lucrări de natura şi complexitatea similară/comparabilă cu lucrările/operaţiunile care fac obiectul procedurii, a căror valoare cumulată a fost de minimum 340.000 de lei, însoţită de certificate de bună execuţie pentru cele mai importante lucrări. Atunci când un grup de operatori economici depune ofertă comună, cerinţa trebuie să fie îndeplinită prin cumul de către asociaţi. În cazul în care ofertantul a fost partener asociat sau subcontractor, valoarea lucrărilor realizate trebuie să respecte cerinţa pentru partea pe care a îndeplinit-o din contract.
 
Executantul lucrărilor va asigura deservenţi pentru toate utilajele implicate în execuţia lucrărilor şi 45 de muncitori, dintre care trei şefi de echipă. Minimumul de utilaje şi mijloace de transport solicitat de autoritatea contractantă este următorul: încărcător de mare capacitate (minimum unul), autogreder cu trei axe (minimum unul), autobasculante (minimum trei), autoremorcher pentru transport utilaje (minimum unul), autospeciale pentru transport containere deşeuri - capacitate minimă zece metri cubi (minimum trei). Ridicarea, manipularea şi transportul containerelor de pre-colectare se pot realiza numai cu ajutorul unor autovehicule speciale de transport.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie, dar şi caietul de sarcini. 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ABADL caută chiriași pentru cinci terenuri. Iată unde sunt situate!

21 Mar 2024 625

Administrația Națională „Apele Române“ - A.B.A. Dobrogea-Litoral organizează licitație publică

23 Jan 2024 601

ANUNȚ Administrația Națională „Apele Române” publică rezultatele etapei a III-a de licitație publică privind închirierea suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre

20 Jul 2023 1059

Administrația Națională „Apele Române” organizează licitație publică pentru mai multe sectoare/subsectoare de plajă

30 Jun 2023 1020

Sondaj de opinie Credeți că litoralul românesc va fi pregătit la data de 1 mai?

17 Apr 2023 1721

Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea“ Litoral achiziționează un încărcător frontal (DOCUMENT)

20 Feb 2023 1341

ABADL a anulat din nou o licitație pentru actualizarea unui studiu de fezabilitate care vizează prevenirea inundațiilor

02 Dec 2022 1044

ABADL, contract cu firmă din județul Ilfov. Detalii din contract (DOCUMENT)

12 Dec 2021 2546

Licitaţie pentru un sector de plajă important din stațiunea Mamaia

26 Jun 2021 3218

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral va repara nava „Amaradia”

17 Dec 2020 1756

Se actualizează studiul de fezabilitate pentru lucrările de consolidare a falezelor din Eforie

23 Nov 2020 2687

Contract între ABADL și societatea Stef Instal Conect. Despre ce este vorba (document)

25 Sep 2020 4002

ABADL Constanța caută firmă de pază și intervenție rapidă (document)

17 Apr 2020 2175

ABADL caută firmă să se ocupe de mentenanța transformatoarelor din mai multe puncte (document)

15 Apr 2020 2078

Sumele sunt impresionante Anunț important pentru afaceriști, publicat în prima zi de Crăciun. Ce planuri are ABADL pentru litoral și cât e dispus să plătească

26 Dec 2019 4181